Gençler barıştı

Güncelleme Tarihi:

Gençler barıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2009 11:04

Lindow'da birbirleri ile kavga eden Türkiyemli futbolcular ve Lindow'lu gençleri Belediye Başkanı Wolfgang Schwericke Berlin'de buluşturdu.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ ay Lindow'da baltalar, taşlar ve şişelerle birbirine giren Alman ve Türk gençleri Berlin'de biraraya geldi. Gençler önce kahvaltı etti, sonra beraber Türkiyem'in Hannover Amatörleri ile yaptığı maçı izledi. Sezon hazırlıkları için geçtiğimiz ay Brandenburg Eyaleti sınırları içinde kalan Lindow kentinde kamp yapan Türkiyem'in B gençleri ile Lindow'da yaşayan Alman gençleri arasında kavga çıkmıştı. Kamp yaptıkları otelden şehre inen Türkiyem'li gençlere Alman gençleri saldırmıştı. İki grup birbirine girmiş, her iki taraftan yaralanan olmuştu.
İki tarafı buluşturdu
Lindow Belediye Başkanı Wolfgang Schwericke (SPD) ”Lindow'da yaşayan gençler aşırı sağcı değiller. Kavga da iki gençlik grubu arasında çıktı” dedi. Başkan Schwericke, Türkiyemspor'u Lindow'a davet ettiklerini de belirterek “Futbolcular ile yöneticiler bize misafir olacak” dedi. Türkiyem Başkanı Celal Bingöl ise yaşanan olayı unutmak gerektiğini belirterek kavgalı gençleri buluşturan belediye başkanına teşekkür etti. Bingöl, kendilerinin de belediye başkanının davetlisi olarak Lindow'a Aralık ayında gideceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!