Bayern Münih yıldız avında

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih yıldız avında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2020 15:50

Avrupa'da daha fazla adından söz ettirmek, çekici futbol oynamak ve taraftarın gönlünü fethetmeyi hedefleyen Bayern Münih yönetimi yıldız futbolcu peşine düştü. Bayern'de ilk hedef ise Teknik Direktör Flick'in de çok istediği milli futbolcu Sane.

Haberin Devamı

ALMAN futbolunun devi Bayern Münih, artık sadece Bundesliga şampiyonluğu ve Alman Futbol Federasyonu (DFB) Kupası'nı kazanmakla yetinmek istemiyor. Bundesliga'da en çok şampiyon olan takımın hedefi Avrupa sahnesinde, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde söz sahibi olmak. Bunun içinde iki cepheden transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Bayern Münih yıldız avında
İÇ TRANSFERİ TAMAMLAMAK
Bayern yönetimi, iç transferi bitirmek için Kovid-19 salgını krizi süresince boş durmadı. Golcü futbolcu Lewandowski ile çok iyi anlaşan ve yıllardır da birlikte oynayan Thomas Müller ile gelecek yıl sona erecek sözleşmesi uzatıldı. Yönetim bir süredir Manuel Neuer ile de üç yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Neuer'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. David Alaba, Kimmsch, Thiago, Lewandowski, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Lucas Hernandez, Niklas Süle, Benjamin Pavard, Leon Goretzka ve Alphonso Davies ile uzun vadeli sözleşmesi bulunan B. Münih, şimdi bu kadroya yıldız takviye peşinde.
Bayern Münih yıldız avında
SANE RADARA ALINDI
Sezon başında Barcelona'dan Brezilyalı yıldız Coutinho kiralandı. Yapılan kiralık anlaşmasında B. Münih, Barcelona ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Coutinho'yu 140 milyon Euro ödediği taktirde satın alacaktı. Ancak Brezilyalı futbolcu beklenen verimi gösteremedi. Lewandowski ile saha içinde iyi bir ikili de oluşturamayınca Coutinho'nun satın alınmasından vazgeçildi. Bunun üzerine geçen yıl da gündeme gelen Alman milli takımı ile Manchester City'in yıldızı Sane radara alındı.
Bayern Münih yıldız avında
Bir süre önce sözleşmesi uzatılan Teknik Direktör Flick de Sane'yi çok istiyor.

Haberin Devamı

Sane ile iyi bir ilişkisi de olduğu bilinen Flick, milli futbolcuyla sık sık telefonla da görüşüyor. Yıldız bir futbolu alma konusunda kararlı olduklarını belirten Sportif Direktör Hasan Salihamidzic “Avrupa'da yıldız futbolcu arayışımız sürüyor. Uluslararası yıldız futbolcuyu Münih'e getirmekte kararlıyız. Sonuç alan ve çekici futbol oynamayacak kadro kurmak istiyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!