Galatasaray - Panionios

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Panionios
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2007 15:26

UEFA Kupası H Grubu'nda üçüncü maçını bu gece Yunanistan'ın Panionios takımıyla deplasmanda yapacak olan Galatasaray sahaya mutlak galibiyet icin çıkacak. Zorlu karşılaşma Almanya saati ile 20.00'de başlayacak. Feldkamp "Tek hedefimiz var o da üç puan" dedi.

Haberin Devamı

UEFA Kupası'na istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk iki maçta aldığı beklenmeyen sürpriz mağlubiyetlerle sıfır puanla grubunda sonuncu sırada yer alan Galatasaray, Panionios'u yenmek zorunda. Mutlak kazanmak için sahaya çıkacak olan Aslanlar'da, Trabzonspor maçında son dakikada galibiyet golünü kaydeden gurbetci oyuncu genç Serkan Çalık tek forvet olarak görev yapacak. Sakatlıkları geçen ve takımla birlikte Yunanistan'da bulunan Hakan Şükür ile Nonda'nın yanı sıra Ümit Karan da yedekler arasında. Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp "Tek hedefimiz var o da üç puan" dedi. Galatasaray'ın ilk puanlarını aradığı UEFA Kupası maçını İspanyol Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

KADROLAR

Panionios karşısında sarı-kırmızılı ekibimizin ilk 11'i, Alman hoca Feldkamp tarafından Orkun, Song, Hakan Balta, Uğur, Servet, Linderoth , Lincoln ,Hasan Şaş, Mehmet Topal ,Arda Turan, Serkan Çalık olarak belirlendi.
(yedekler:Aykut, Sabri, Volkan, Mehmet Güven, Hakan Şükür, Ümit Karan, Nonda)

Karl-Heinz Feldkamp'ın Almanya'dan eski futbolcusu olan Alman Ewald Lienen'in çalıştırdıgı Yunan ekibi Panionios'un kadrosu ise, Kresic, Maniatis, Berthe, Majstorovic, Spiropulos, Goundoulakis, Kumordzi, Makos, Kapetanos, Pletsch, Djebbour.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!