Galatasaray Almanya'ya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Almanyaya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2009 11:10

TÜRKİYE BEKO 1. Basketbol Ligi'nin güçlü ekibi Galatasaray Cafe Crown iki hazırlık maçı yapmak üzere Almanya'ya geliyor. Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Okan Çevik yönetiminde Frankfurt ve Ludwigsburg ile iki hazırlık maçı yapacak.

Haberin Devamı

İlk maç Frankfurt'ta
Galatasaray ilk maçını Frankfurt Nordwestzenrum'daki BasketballCity Salonu'nda Almanya 1. Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Frankfurt Deutsche Bank Skyliners ile karşılaşacak. Teknik Direktörlüğünü Murat Didin'in, yardımcı antrenörlüğünü ise Engin Gençoğlu'nun yaptığı Frankfurt Deutschebank Skyliners ekibinde Almanya milli takımın eski oyun kurucusu Pascal Roller ile bu sezon kadroya katılan geçen yıl Aliağa Petkim'in 31 yaşındaki Guard'ı Aubrey Reese bulunuyor. Karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.


İkinci maç Ludwigsburg'ta
Galatasaray Cafe Crown 26 Eylül Cumartesi günü ise bu sezon Tolga Öngeren'in çalıştırmaya başladığı EnBW Ludwigsburg ile karşılaşacak. Ludwigsburg'un sezon açılış etkinliklerinde yapılacağı Ludwigsburg Schwiebergerdingerstrasse 30'da bulunan EnBW Arena'daki karşılaşmanın başlama saati ise 19.30.


Türklere çağrı
Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere Türklere seslenen antrenör Okan Çevik, “Biz her iki maçtada en güçlü takımızla mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız yeni sezonda sahada şampiyonluk mücadelesi veren bir takım görecekler. Bizden desteklerini esirgemesinler ve 24 Eylül'de Frankfurt' ve 26 Eylül'de Ludwigsburg'taki maçlarımızda bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!