Futbolcular kötü eş mi?

Güncelleme Tarihi:

Futbolcular kötü eş mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 00:00

Almanya'da bir çok ünlü futbolcu şöhrete ulaşınca eşleriyle sorunlar yaşayıp ayrıldı. Son olarak Hamburg formasını giyen Hollanda Milli Raffael van der Vaart ile TV sunucusu eşi Sylvie'nin ayrılmaları gündeme "futbolcular kötü eş mi?" sorusunu getirdi. İşte bu sorunun cevabı..

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nde Hamburg forması giyen Hollanda A Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Raffael van der Vaart ile eşi Sylvie yollarını ayırması yeni bir tartışmaya yol açtı.

Benzer olayların artması üzerine "Futbolcular kötü eş mi?" sorusu gündeme geldi. Buna cevap aramak için eşlerinden ayrılan ünlü futbolcuları araştırdık. Uzun süre kamp ve deplasman maçları için evden uzak kalan futbolcuların genellikle evlerinde sorunlar yaşadığı görülüyor. Ayrıca aile ilişkilerinin bozulmasında bazen bir kadın, bazen bir erkek, bazen de ikisinin ortak bir arkadaşının olması önemli bir faktör.

HERKES PEŞİNDEN KOŞUYOR
İkinci bir önemli neden ise şöhret. Şöhretli futbolcuyla birlikte olmak veya evlenmek, binlerce genç kızın hayalini süslüyor. Futbolcuların sürekli antrenmanda, kampta, maçta olduğu için hep tek başına kalan eşlerinin psikolojik sıkıntıları ortaya çıkıyor. Özellikle de çocukları varsa, onlara hem anne hem baba olması gerekiyor. Maç kaybetmek, yedek kalmak veya sakatlanmak onları kahredebiliyor. Böyle zamanlarda acılarını hafifletmek, moral verme düşüncesiyle futbolculara yaklaşan genç kadınlar yanında frsatı kaçırmak istemeyen erkekler, futbolcuların eşlerine yaklaşıyorlar.

SORUN SABİA MI?
Yılbaşı gecesi yaptıkları kavga sonunda Van der Vaart'ların lişkilerini bitiren neydi? İki hafta öncesi Alman TV programındaki bir yarışmada mutlu bir aile görüntüsü çizen van der Vaart'ların arasını ortak arkadaşları Sabia Boulahrouz'un bozduğu öne sürüldü. Sylvie ile Sabia eşlerinin maç ve antrenmanlar yüzünden sürekli dışarda olmasıyla sürekli birlikte etkinliklere ve alışverişlere gitmişler. Eşi Khalid Boulahrouz'un 2012 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon kulübüne transfer olmasıyla sürekli van der Vaartlar'ın Hamburg'daki evine gidip gelen Sabia ile Raffael arasında bir ilişki yaşandığı belirtiliyor.

GÜZEL KADINLAR İÇİN EŞİNİ BIRAKTI
Almanya'nın efsane kalecisi Oliver Kahn da eşi Simone'yi terkedip boşanmıştı. Kahn'ın diskoda tanıştığı 25 yaşındaki Verena Kerth nedeniyle ünlü çiftin evliliği olaylı bitmişti. "Futbolcuların aile yaşantısı sürekli tehlike içindedir. Futbolcuların eşlerinden uzakta olmaları başka sevgililere doğru yönlerdiriyor" diye tavsiyede bulunan Kahn daha sonra kendisi de aynı kaderi paylaşıp 2009 yılında eşinden ayrıldı. Kahn, Verena Kerth'den de ayrılıp Avusturya güzeli Jasmin ile bir ilişki yaşadı. Jasmin'i daha sonra başka genç sevgililer takip etti. Kahn sevgililerinden hep olayılı bir şekilde ayrıldı.

SCHOLL VE MATHAEUS DA AYRILDI
Mehmet School da çocukluk aşkıyla evlenmiş, daha sonra eşinden ayrılmıştı. Mehmet Scholl, "rüya mesleği" hangisidir sorusuna futbolcu eşi olmak diye yanıt vermişti. Scholl'e göre bir çok genç kız, futbolcu eşi olup tribünlerde pahalı mücevherlerle kendisini göstermek, partilerde ön plana çıkmanın hayalini kuruyor. Almanya'nın en fazla milli formasını taşıyan Lothar Mathaeus'un da evlilikleri pek uzun sürmedi. Matthaeus'un 4 kez evlenip boşanmasına da neden, şöhretin sarhoşluğu olsa gerek. İlk eşi Sylvia'dan sonra Matthaeus, Lolita Morena, Marijana Kostic ve Liliana Tchoudinova ilede evlenip boşanmıştı. Lothar son sevgilisi Joanna Tuczynska ile de olaylı bir şekilde ayrıldı.

BECKENBAUER 3 EVLİLİK YAPTI
Franz Beckenbauer sevgilisi İngrid'ten ayrılıp 1966 yılında evlendiği Brigitte Wittmann'la ayrılıp DFB Sekreteri Sybille Weimer ile 1990 yılında evlendi. Bu evliliğide sona erdiren Beckenbauer Heidrun Burmeier 2006'da evlendi. Beckenbauer'in evlilikleri de hep olaylı bitti. Stefan Effenberg ise ilk eşi Martina'dan boşanıp boşanmasına tneden olan takım rkadaşı Thomas Strunz'un eşi Claudia ile evlendi. kilinin evliliği halen sürerken Claudia Effenberg "Stefan'ın gözü hala güzel kadınlarda. Ama ilişikimiz iyi gidiyor. Çok mutluyuz" dedi.

BECKHAM'LAR ÇATIRDIYOR
İngilizlerin ünlü futbolcusu David Beckham'in Spice Girls yıldızı ünlü şarkıcı Victoria Beckham ile olan evliliği her an bitecek gibi devam ediyor. Her ikisinin de ünlü olması, her ikisinin de hayranlarının çok olması, aile ilişkisinin sürmesini zorlaştırılıyor. Sürekli işleri nedeniyle farklı yerlerde olmak zorunda kalan Beckham'lar birbirlerini zor görmenin psikolojik etkisi altında. Özellikle David Beckham'in güzel hayranlarına fazla yakınlık göstermesi zaman zaman medyada ön plana çıkıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!