Futbolcular kötü eş mi?

Güncelleme Tarihi:

Futbolcular kötü eş mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 10:46

Almanya’da bir çok ünlü futbolcu şöhrete ulaşıncaeşleriyle sorunlar yaşayıp ayrıldı. Son olarak Hamburgformasını giyen Hollanda milli takım oyuncusuRaffael van der Vaart ile TV sunucusu eşi Sylvie’ninayrılmaları gündeme “Futbolcular kötü eş mi?”sorusunu getirdi. İşte bu sorunun cevabı...

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga’da Hamburg forması giyen Raffael van der Vaart ile eşi Sylvie’nin yollarını ayırması yeni bir tartışmaya yol açtı. Benzer olayların artması üzerine “Futbolcular kötü eş mi?” sorusu gündeme geldi. Uzun süre kamp ve deplasman maçları için evden uzak kalan futbolcuların genellikle ilişkilerinde sorun yaşadığı görülüyor. Ayrıca aile ilişkilerinin bozulmasında en önemli faktörlerden birini çiftlerin başka bir aşka yelken açmaları oluşturuyor.

BİNLERCE GENÇ KIZI N HAYALİNİ SÜSLÜYOR

Şöhretli futbolcuyla birlikte olmak veya evlenmek, binlerce genç kızın hayalini süslüyor. Futbolcular sürekli antrenmanda, kampta, maçta olduğu için tek başına kalan eşlerin psikolojik sıkıntıları ortaya çıkıyor. Özellikle de çocuklu çiftlerde, futbolcu eşleri hem anne hem baba rolünü üstleniyor. Van der Vaart’ların arasını ortak arkadaşları Sabia Boulahrouz’un bozduğu öne sürüldü. Sylvie ile Sabia Hamburg’da birlikte oynayan eşlerinin aracığılıyla tanışıp dostluk kurdukları, eşi Khalid Boulahrouz’un Portekiz’e transfer olmasıyla da Sabia’nın sürekli van der Vaartlar’ın evine gidip gelmesiyle Raffael ile arasında bir ilişkinin doğduğu belirtiliyor.

OLİVER KAHN SİMONE’Yİ TERKETMİŞTİ

Kaleci Oliver Kahn da eşi Simone’yi 25 yaşındaki Verena Kerth ile tanıştıktan sonra terketmişti. Kahn daha sonra Verena Kerth’den de ayrılıp Avusturya güzeli Jasmin ile bir ilişki yaşadı. Lothar Mathaeus’un da evlilikleri pek uzun sürmedi. Matthaeus 4 kez evlenip boşandı. Franz Beckenbauer da 3 kez evlendi. Stefan Effenberg ise ilk eşi Martina’dan takım arkadaşı Thomas Strunz’un eşi Claudia ile tanıştıktan sonra boşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!