Futbolcu seçmeleri yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Futbolcu seçmeleri yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 16:57

Hollanda' da ilk kez genç futbolcu seçmeleri yapılacak. 10 Haziran tarihinde JR Drunen kentinde yapılacak seçmelere Avrupa' nın diğer ülkelerinden de genç futbolcular katılabilecek. Türkiye Süper Ligi Bank Asya Ligi takımlarının, antrenörleri ve menajerleri seçmelere gelecek.

Haberin Devamı

AVRUPA'DAKİ Türk futbolcuları Türk futboluna kazandırmak amacıyla Almanya'da beş yıldır futbolcu seçmeleri düzenleyen Avrupa'nın Yıldızları organizasyonu bu yıl ilk kez Hollanada'da 10 Haziran tarihinde genç futbolcu seçmeleri yapacak.

Hollanda'nın 5151 JR Drunen- Torestraat 150 adresindeki FC Drunen takımının tesislerinde yapılacak seçmelerde doğum tarihleri 1999 ile 1987 arasındaki futbolcuların seçmeleri kendisini gösterme fırsatı bulacaklar. Saat 09.30'da start alacak seçmeleri Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor, Eskişehirspor ve Boluspor ile Banka Asya takımlarından gelecek alt yapı ve transfer sorumluları izleyecek.

Genç futbolcuları Türk futboluna kazandırmak istediklerini vurgulayan Berkant Karlıdağ " Beş yıl içinde çok sayıda gencimizi Türkiye'de alt yapı ve birçoğunu da profesyonel kadroya gönderdik. Kendisine güvenenler gelsinler. Zira gençlerimiz Süper Lig, Bank Asya Ligi ve Türkiye 2. lig ekiplerinin sorumlularına kendilerini gösterme şansı bulacaklar ” diye konuştu.

Daha geniş bilgi ve müracat için internet sayfası www.avrupaninyildizlari.de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!