Futbol dünyası Watford'u konuşuyor...

Güncelleme Tarihi:

Futbol dünyası Watfordu konuşuyor...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2013 09:59

İngiltere Championship Ligi playoff yarı finalinde, Watford ile Leicester City'i karşı karşıya getiren maç, uzun süre unutulmayacak bir futbol mucizesine sahne oldu. Gole ihtiyacı olan Watford, uzatma dakikalarında kalecisinin penaltı kurtardığı maçı kazanınca ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bunun adı mucize! İngiltere Championship playoff yarı finalinde, Watford ile Leicester City karşı karşıya geliyordu. Evindeki ilk maçı 1-0 kazanan Leicester City, deplasmanda uzatma dakikalarına 2-1 yenik girmişti.

Bu skor Leicester City'i, Wembley'deki playoff finaline taşımaya yetecekti. Uzatma dakikalarında hakem konuk ekip lehine bir de penaltı verdi. Üstelik hakem 4 dakika uzatma göstermesine karşın, artık 90+6. dakikaya gelinmişti. Wembley, Leicester City'e saniyeler kadar yakın; Watford'a bir mucize kadar uzaktı. Leicesterlı Anthony Knockaert, topun üzerine gelirken, Watford’lular bir mucizeye tanıklık etmek üzere olduklarının farkında değildi.

Bir dönem Arsenal kalesini koruyan Almunia, penaltı vuruşunu bir değil; 2 kez kurtarıyor ve Watford hızlı hücuma çıkıyordu. Maçta topa son dokunan isimse Watfordlu Troy Deeney'i oluyordu. O dokunuş aynı zamanda bir futbol mucizesinin hayata geçmesi anlamına geliyordu. Watford, 90+7. dakikada gelen bu golle, adını Championship playoff finaline yazdırdı. Deeney'nin golü sonrası, menajer Gianfranco Zola ile tribünlerin sevinci görülmeye değerdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!