Frankfurt'tan İstanbul'a günde altı sefer

Güncelleme Tarihi:

Frankfurttan İstanbula günde altı sefer
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2007 20:34

Kurban Bayramını Türkiye'deki yakınlarının yanında geçirmek isteyenler havaalanlarına akın ediyor. Bayram nedeniyle bilet fiyatları artarken uçaklarda hala yer bulmak mümkün. Frankfurt'tan İstanbul'a günde 6 sefer yapılıyor.

Haberin Devamı

Kurban Bayramını yakınlarıyla geçirmek isteyen vatandaşlarımız akın akın Türkiye'ye gidiyor. Kurban Bayramı'nın yanı sıra Noel Tatili'nin de aynı döneme denk gelmesini fırsat bilenler havaalanlarını tıklım tıklım doldurmaya başladılar.
FİYATLAR YÜKSELDİ

Biletlerini haftalar öncesi alanlar ucuz fiyatlarla uçarkan, ani karar verenlerin ise cepleri yanıyor. Bir ay önce vergiler hariç 111 Euro olan Almanya'dan İstanbul'a gidiş-dönüş bilet fiyatları şuan 219 Euro. Bu fiyata 84 Euro'luk vergiyi de dahil etmek gerekir. Türk Hava Yolları'nda (THY) bayram için özel ilave seferler konulmasa da uçaklarda her zaman yer bulmak mümkün.
GÜNDE 6 KEZ İSTANBUL

THY'nin hergün Frankfurt'tan İstanbul'a üç direk gidiş-dönüş seferi bulunuyor. Frankfurt'tan saat 07.25, 11.45 ve 18.00'de İstanbul'a giden uçakların Türkiye'den ise 08.30, 14.50 ve 19.50'de kalkan karşılıkllı seferleride bulunmakta. Ayrıca THY'nin "Allianz" uçak sirketleri grubuna dahil olması nedeniyle Lufthansa ile de birlikte uçmasıyla sadece Frankfurt'tan İstanbul'a günde 6 sefer yapılmakta. Ayrıca hergün Ankara, İzmir ve Antalya direk seferleri de bulunuyor. THY'nin Köln, Düsseldorf, Münih, Hamburg, Hannover ve Stuttgart'tan da günde en az bir ve iki seferleri de mevcut.

ÖGER'DEN EK SEFERLER

Öger Türk Tur'da ise doluluk oranı yüzde yüzlere yaklaştı. Frankfurt'tan haftada İstanbul'a 5 , Ankara'ya 2, İzmir'e 7, Malatya'ya 1, Kayseri'ye 1, Adana'ya 1 sefer yapan Öger Ankara ve Adana için ek seferler konuldugunu açıkladı. Almanya'nın diğer kentlerinden de Türkiye'ye charter seferleri olan Öger, talep gelirse ek seferlerin daha da artırılacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!