Frankfurt’ta Siyasal Eğitim Forumu

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt’ta Siyasal  Eğitim Forumu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 16:10

Türk-Alman Sağlık Vakfı ve Konrad-Adenauer Vakfı’nın birlikte düzenlediği Siyasal Eğitim Forumu, 7 Haziran’da Frankfurt Protestan Akademisi’nde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Türk-Alman Sağlık Vakfı ve Konrad-Adenauer Vakfı’nın düzenlediği Siyasal Eğitim Forumu, 7 Haziran Perşembe günü Frankfurt, Römerberg 9 adresindeki Protestan Akademisi’nde saat 10.00’da başlayacak. 
Konrad-Adenauer Vakfı Hessen Sorumlusu Dr. Thomas Ehlen’in yöneteceği forumun açılış ve selamlama konuşmasını Türk-Alman Sağlık Vakfı Başkanı Dr. Yaşar Bilgin ve Dr. Thomas Ehlen birlikte yapacak.
Oturumda “Hessen ve Frankfurt/Rhein-Main Bölgesi’nde Geleceğimize Zeki ve Bilinçli Yatırım” konusu ile “Eyalette İlkeli Başarılı Politikalar” konuları incelenek.

İLKELİ MALİ POLİTİKALAR
Hessen Maliye Bakanı Dr. Thomas Schäfer’in, “Zeki ve Hedef Odaklı Geleceğe Yönelik Yatırımlar: Hessen’in İlkeli Mali Politikaları” konulu sunumunun ardından, Uluslararası Pazarlama Şirketi FrankfurtRheinMain GmbH Başkanı ve Genel Müdürü Eric Menges, “Brexit Öncesi Frankfurt/Rhein-Main Bölgesi İçin Bakış Açıları” konusunda bir konuşma yapacak.
Forum, KT-Bank Yönetim Kurulu Üyesi Torsten Lüttich’in ‘Faizsiz Krediler’ konusundaki konuşmasının ardından yine Dr. Yaşar Bilgin ve Dr. Thomas Ehlen’in sonuç sunumlarıyla tamamlanacak.

BAKMADAN GEÇME!