Frankfurt Türgücü'ne yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt Türgücüne yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2012 13:01

Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Soner Arıca'nın sahne aldığı Frankfurt Türgücü'ne yardım amaçlı gecede hedef yeni bir kulüp hizmet binasının inşa edilmesi. Coşku içinde geçen gecede Türkgücü Başkanı Hüseyin Adalı "200'den fazla çocuğumuzun futbol oynadığı Türkgücü'nün üstliglere yükselmesi yanında asıl hedefimiz gençlerimizin iyi eğitilmelerini sağlamak" dedi

Haberin Devamı

Frankfurt Kreisoberliga'nın güçlü ekibi Frankfurt Türkgücü yardım gecesinde hedef hizmet binası yapmak oldu. Türk Pop Müziğinin ünlü ismi Soner Arıca'nın sahne aldığı Frankfurt Türgücü'ne yardım amaçlı gecede hizmet binasının inşa edilmesi için yardım yanında Türkücü'ne üye toplandı.

Coşku içinde geçen gecede Türkgücü Başkanı Hüseyin Adalı "200'den fazla çocuğumuzun futbol oynadığı Türkgücü'nün üst liglere yükselmesi yanında asıl hedefimiz gençlerimizin iyi eğitilmelerini sağlamak" dedi. Türk pop müzik şarkıcısı, müzisyen, manken, müzik yapımcısı ve prodüktör ve tiyatro oyunculuğu yanında roman yazarak bir koltukta bir çok hüner taşıyan Soner Arıca "Devlerin Aşkı Büyük Olur" şarkısıyla aldığı sahnede tüm gece boyunca kaldı.

Aslen Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı gibi ORdu-Fatsa'lı olan ve başkonsolosun okul arkadaşı olan Soner Arıca hem kulağa hemde göze hitap eden dans ve şovlarıyla beğeni topladı. Ünlü Aktör Kadir İnanır'ın yeğeni, ünlü teknik direktör Erdoğan Arıca'nın kardeşi olan Soner Arıca "Spor ve müzik içiçe. Amaç gençlerin yetiştiği spor kulübü olunca severek geldim. Sabaha kadar sizinleyim" diyerek yeni ve eski şarkılarından oluşan zengin bir repartuvar sundu. Yemekli gecede davetliler dans edip coşku içinde eğlendiler

Elele çalışmak gerekiyor

Frankfurt Türkücü'nün geçtiğimiz günlerde seçilen Başkan Hüseyin Adalı'nın açış konuşmasında "Frankfurt Belediyesi Westend'de futbol oynadığmız sahanın kenarındaki bir alanda kendilerine sunduğumuz soyunma odaları, kulüp lokali ve gençlere spor eğitimi yanında okul ödevlerini yapabilecekleri salonların olacağı kulüp hizmet binası plan ve projemize onay verdi. Hep birlikte elele bu binanın yapılması için çalışmamız gerekiyor. Bu konuda Frankfurt ve çevresinde ylaşayan Türkleri yardıma çağrıyoruz" dedi.

Yardımlarınızı esirgemeyin

Yardım gecesinin hamiliğini üstlenen Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı Frankfurt ve civarındaki Türklerden spor kulübüne destek vermelerini istedi. Türkgücü'nün amaçları arasındaki gençlerimizi sokaktan alıp spora kazandırmak olduğunu kaydeden Başkonsolos Saygılı "Yardımlarınızla çok sayıda yetenekli Türk genci spor yapma imkanı bulacak. Hep birlik olalım. Amacımız, sokakta gezen 12, 13 yaşlarındaki çocukları onun bunun elinden kurtarmak, onları boş zamanlarını iyi değerlendirebilecekleri güzel bir uğraşı sunmaktır. Bu kulüp ne Ahmet'in ne Mehmet'in ne de şu andaki yöneticilerindir. Türkgücü, Frankfurt'ta yaşayan bütün vatandaşlarımızındır" dedi. Gecede davetliler kulübe üye oldular ve bağış verdiler.

Hedefimiz Gruppenliga

Film gösterimiyle Frankfurt TürkgücÜ'nün geçtiğimizde yaptıklarının gösterilip kulübün tanıtımı yapıldığı gecede Türkgücü antrenörü Engin Özdemir de sezon ortasında geldiği takımla birlikte çok sayıda sakatlıklar sorunu yaşamalarına rağmen ligi ikinci olarak kapadıklarını belirtip "Yükselme maçlarında bir üst lig olan Gruppenliga'ya yükseleceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!