Frankfurt Play-off'ta geriye düştü

Güncelleme Tarihi:

Frankfurt Play-offta geriye düştü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2009 11:33

Almanya Basketbol 1. Ligi'nde çeyrek finalde play-off mücadelesi veren Frankfurt Deutschebank Skyliners üçüncü maçta deplasmanda Oldenburg'a 61-50 mağlup olarak 2-1 geriye düştü.

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Basketbol Ligi'de play off çeyrek final karşılaşmasının 3.'sünü deplasmanda Oldenburg'a karşı oynayan Frankfurt Deutsche Bank Skyliners, 61-50 mağlup olarak seride 2-1 feruye düştü. Seride 4. maç 26 Mayıs Salı günü Frankfurt Ballsporthalle'de oynanacak. Saat 18.30'da başlayacak olan maçı Didin'in ekibi Skyliners kazandığı taktirde skor eşitlenecek ve finale yükselecek takım beşinci maçta belli olacak. Böyle bir durumda ise 5. ve son maç 28 Mayıs'ta (saat 20:00)de Oldenburg'ta oynanacak.



Tutuk başladılar



Play off çeyrek final karşılaşmasının 3.'sünü oynayan Frankfurt Deutsche Bank Skyliners karşılaşmaya tutuk başladı. Deutsche Bank Skyliners, ilk periyodun başlarında defansta zorluk çekince Oldenburg'un sayılarına engel olamadı ve bu periyot 9-7 Oldenburg'un üstünlüğü ile kapandı. 2. periyotta her iki takımında defansta başarılı olduğu görülürken ilk yarıyı Oldenburg 26-21 önde kapadı.



2 sayıya kadar indi

Haberin Devamı


İkinci yarının ilk çeyreği karşılıklı sayılarla feçildi ve 16-15 skor üstünlüğünü Oldenburg elde etti. 4. ve son çeyreğin başlarında oyun kurucusu Roller'in iyi yönlendirmesi ve Keith Simmons'tan gelen sayılarla fark kapanmaya başladı. ve son 4 dakikaya girilirken fark iki sayıya kadan indi: 50-48. Fakat Frankfurt'un basit top kayıplarını iyi değerlendiren Oldenburg farkı tekrar açtı. Son 4 dakika içinde sadece 2 sayı atabilen Frankfurt sahadan 61-50 yenik ayrıldı.



En skorer Simmons


Skyliners'te Simmons 12 sayı ile takımının en skoreri olurken, Roller 11 sayı kaydederek çift haneli sayıya ulaştı. Oldenburg'ta ise Boumtje ve Poulding 13'er sayı atarken, Foster 11, Majstrovic 10 sayı kaydetti.


Didin "Çok basit hatalar yaptık"


Play off'ta hata yapan takımlar cezalandırılır. Maça tutuk başladık. Çok basit hatalar yaptık. Özellikle 4. periyotta rakibe adeta ikram edilen top kayıpları bizi yıktı. Play off ta böyle hatalar yapmamalıyız. Hedefimiz evde galip gelerek beşinci maçı oynamak. Lorenzo'nun eksikliğini hissettik. Yarı finale yükselmek istiyoruz" dedi.


PLAY-OFF


Beş maç üzerinden oynanacak olan Play-off mücadelelerinde 3 kez kazanan takım yarı finale yükselecek. Play off'ta diğer eşleşmelerde ise Bonn-Ulm'u 82-68 yenerek seride durumu 3-0 yaptı ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. ALBA Berlin Padeborn'u 77-67, Bamberg'de Göttingen'i 72-60 yenerek seride 2-1 öne geçtiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!