Flaş transfer an meselesi

Güncelleme Tarihi:

Flaş transfer an meselesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2012 15:34

Resmi teklif yapılan Burak Yılmaz, transfer tarihini verdi.

Haberin Devamı

İtalyan kulübü Lazio, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a resmi tekllifte bulundu.

ŞENER TAKSİDE HAYIR DEDİ

Avrupa'ya gitmesi an meselesi olan Burak Yılmaz için İtalyan kulübü Lazio'nun yaptığı '5 milyon Euro bonservis bedelini 4 takside bölelim' önerisinin transferin önündeki tek engel olduğu belirtildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in dün kendisine iletilen teklife, "5 milyon euroyu peşin istiyoruz" cevabını verdiği ve İtalyan Kulübü'nün bu konuyu düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Avrupa kulüplerini peşinden koşturan Burak Yılmaz'la ilgili bugüne kadarki en ciddi girişimi yapan İtalyan Kulübü Lazio oldu. Burak'la yıllık 2.5 milyon euroluk ücret konusunda anlaştıktan sonra dün Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e resmi tekliflerini ileten Lazio'nun, "5 milyon euroluk bonservis bedelini peşin vermek istemiyoruz. Takside bölelim. 4 taksit planlıyoruz. 1 milyon 250 bin euroluk taksitler halinde ödeme yapalım" önerisi bordo - mavili kulüpten kabul görmedi. Lazio'nun taksit planını geri çeviren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, "5 milyon euroyu peşin istiyoruz. Hiçbir şekilde taksit yapma taraftarı değiliz" sözleri İtalyan kulübüne şimdilik geri adım attırdı. Konuyu görüşmek üzere süre isteyen ve pazartesi veya Salı günü yeni teklifle Trabzonspor'un karşısına gelecek olan Lazio'nun, taksit sayısını 2'ye indirmek isteyeceği ancak Sadri Şener'in kesinlikle taksitli bir ödeme planına yanaşmayacağı vurgulandı.

BURAK: KULÜPLER GÖRÜŞÜYOR

Tatil için Çeşme'de bulunan milli futbolcu Burak ise konuyla ilgili olarak, "Kulüpler görüşüyor. Olumlu sonuç alınmak üzere" dedi.

İmza atmadan hiç bir şeyin sonuçlanmış sayılmayacağını vurgulayan golcü oyuncu, "Her zaman olmama şansı vardır. Ama yüzde 80 olumlu. Her an kesinleşebilir" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!