Flaman Vampiri vizyona giriyor

Güncelleme Tarihi:

Flaman Vampiri vizyona giriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2007 19:34

Anvers'in ünlü sinamalarından Metropolis'te 12 Eylül'de gösterime girecek olan Erol ve Erkan Altunbay kardeşlerin "The Flemish Vampire" (Flaman Vampiri) adlı korku filminde Sven De Ridder, Rik Haricke ve Victor Zadi gibi tanınmış Belçikalı aktörler rol aldı.

Haberin Devamı

BELÇİKA’nın Anvers Kenti’nde yaşayan Sivaslı Erol ve Erkan Altunbay kardeşler, sinema filmi çalışmalarına bir yenisini daha eklediler.

Yeni vizyona girecek olan "The Flemish Vampire" (Flaman Vampiri) adlı korku filmi 12 Eylül’de Anvers’in ünlü sinema mekanlarından Metropolis’te gösterime gireceğini ve bu nedenle 6 Eylül’de bir tanıtım galası düzenlediklerini açıklayan yapımcı Erol Altunbay, "Stüdyo Albay yapımı olarak vizyona girecek olan filmde Belçika’nın ünlü aktörleri Sven De Ridder, Rik Haricke ve Victor Zadi de rol aldılar. Bu nedenle Anvers Belediye Salonu’ndaki galaya Belçika ve Hollanda basın mensuplarının yanı sıra Anvers Belediye Baskanı Patrick Janssens ve diğer davetliler katılacak. Bu buluşmada film hakkında yönetmen R. Kan Albay (Erkan Altunbay) davetlilere bilgi verecek ve bunu filmin izlenmesi takip edecek" dedi.

KÖTÜLERLE SAVAŞ

Filmin konusunu dünden bugüne uyarladıklarını söyleyen Erol-Erkan Altunbay, "1707 yıllarında adı Kazıklı Voyvoda’ya çıkan bir olayla ilgili olarak Osmanlı Sultanı Mehmet II ile Papa II’nin birlikteliğinden hareketle, kötülere karşı savaşı anlatarak, bugüne geliyoruz. Kızının bir lezbiyen ilişkide olduğunu öğrenen bir veterinerin değişimi ile film akışı sürüyor. Aslında bu film ile doğulusu, batılısı ile kuzey ve güneylisi ile hepimizin insan olduğu ve birlikte kötülere karşı savaşmamız gerektiği anlatılıyor" diye konuştular.

Belçika ve Avrupa’dan büyük talep gören filme ABD’lilerin de ilgi gösterdiğini sözlerine ekleyen Altunbay kardeşler, gerekirse, Türkçe altyazılı olarak filmi Türkiye’ye de pazarlayabileceklerini belirttiler.
Film ile ilgili olarak isteyenlerin daha geniş bilgiyi www.flemishvampire-them, www.studioalbay.com, adlı web sitesinden edinebilecekleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!