Filmde başrol oynayacak

Güncelleme Tarihi:

Filmde başrol oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2013 17:42

Ali Işık, Türkiye'de aksiyon filminde oynayacak.

Haberin Devamı

OSCAR ödüllü ünlü aktör Ben Kingsley'in “Medicus” filminde rol aldıktan sonra birçok yapımcının peşine düştüğü Ali Işık'a teklif yağıyor.

Türkiye ve Almanya'da çeşitli dizilerde oynayan ve nisan ayında çekimleri başlayacak yönetmen Haydar Işık'ın senaryosunu yazdığı “27'sinde aşk, 7'sinde ölüm” adlı filminde ana karakterlerden birini canlandıracak olan Işık'a Türkiye'den bir başrol teklifi geldi.

Aynı zamanda kişisel antrenman koçluğu yapan ve Köln'de "Alidemarco" adıyla tanınan oyuncu, teklifi kabul ettiğini ve gelecek yıl çekilecek aksiyon ağırlıklı bu filmde başrol oynayacağını açıkladı.

SEÇİCİ DAVRANIYORUM
Aksiyon filmi için fotoğraf çekimlerine katıldığını belirten Ali Işık, “Yüzümü ve fiziğimi kullanabileceğim bir yapım. Bu yüzden teklif beni çok mutlu etti. Kendimi göstermek için iyi bir fırsat olacak. Filmle ilgili daha fazla ayrıntı veremem. Şu anda ilk planda nisandaki filmin hazırlıkları var. Sürekli film izliyorum. Rolümü ezberliyorum. Bu yapımın ardından da aksiyon filmine yönelik çalışmalara ağırlık vereceğim. Bu arada sürekli teklifler var. Ama ben seçici davranıyorum. Kaliteli yapımlarda rol alarak oyunculuk kariyerimde emin adımlarla ilerlemek istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!