Filenin sultanlarından buruk veda

Güncelleme Tarihi:

Filenin sultanlarından buruk veda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 17:38

Belçika'nın Charleroi Kenti'nde yapılan A Bayanlar Avrupa Volaybol Şampiyonası'nda 9'unculukla yetinen Milli Voleybol Takımımız kendilerini şampiyona boyunca destekleyen taraftara teşekkür ederek, ayrıldılar.

Haberin Devamı

Belçika'nın Wallon Bölgesi yerleşim birimlerinden Charleroi'da düzenlenen A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son maçında Türkiye, Azerbaycan ile karşı karşıya geldi.
Tribünleri dolduran taraftarlar ellerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile her iki kardeş milli takımın oyuncularını büyük bir sevgi ile destekledi. Charleroi'da en heyecanlı maç olma özelliğini de taşıyan Türkiye-Azerbaycan maçında salon "Türkiye, Türkiye ve Azerbaycan, Azerbaycan" sesleri ile inledi.
"Türk bayrağı nerede, ben oradayım" diyerek Charleroi’ya gelen ve tribündeki yerini alan milli amigo Birol Ertan, taraftarlar ile birlikte maçlar boyunca iyi bir orkestra şefliği yaptı.
Her iki ülkenin bayraklarının açıldığı, sloganların atıldığı maçlarda veda anı da buruk oldu. Türkiye Azerbaycan’ı 3-0 yenmesine rağmen büyük üzüntü içinde olan Voleybol Milli Takımı'mızın kaptanı Bahar Erten, "Şansızlıkları aşamadık. Ama bizleri maçlar boyunca hiç yalnız bırakmayan ve destekleyen sizlere teşekkür etmek boynumuzun borcudur. İyi ki varsınız. Zira hiç yalnız kalmadık" diyerek, arkadaşları ile birlikte seyircileri alkışlayıp vedalaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!