Fenerbehçeli'lerde yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Fenerbehçelilerde yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 17:33

Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği(AFDB) Ausburg'da yaptığı 3. Genel Kurulda yeni yöneticilerini belirledi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ve listesi oy birliğiyle tekrar göreve getirildi. Genel kurul sonrası Ausburg Fenerbahçeliler Derneği lokali açılışı kurdelesini Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün tarafından kesildi.

Haberin Devamı

ALMANYA Fenerbahçeli Dernekler Birliği yeni yöneticilerini seçti. Ausburg'da bu yıl 3.'sü yapılan genel kurulda oy birliğiyle Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek ve listesi tekarar göreve getirildi. Eski ve yeni Başkan Mustafa Çömlek" Fenerbahçe Spor Kulübü'nü en iyi şekilde Almanya'da tanıtmak amacıyla AFDB Üyeleri Derneklerimizi bir araya toplayıp Fenerbahçemiz için büyük bir Lobi oluşturmak istiyoruz. Aramıza yeni katılan Darmstadt derneği ile birlikte Almanya7Da üye sayımız 11 oldu. Ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'ne Fenerbahçeye ve futbola gönül vermiş yeni üyeler kazandırmak hedefindeyiz " dedi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı
Bu yıl kurulan Ausburg Fenerbahçeliler Derneği'nin ev sahipliği yaptığı genel kurula Köln, Hamburg, Koblenz, Stutgart, Reutlingen, Berlin, Bremen, Dortmund, Ausburg, Frankfurt, konuk olarak İsviçre ve derneğe son olarak katılan Darmstadt Fenerbahçeliler Dernek'leri katıldı. Bir dakikalık saygı duruşundan sonra genel kurul İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı. Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği 2. Başkanı Derya Turan ile As başkan Fevzi Kaplan birliğin faaliyet raporunu, sayman Bahri Aras ise mali raporu okudu. Fenerbahçe Kart ve Fenercell tanıtımları yapıldı, bu konulardaki sıkıntı ve sorunlara çözümler arandı.

AFDB'de yeni yöneticiler
Eski yönetimin aklanmasından sonra yapılan seçimde ise Almanya Fenerbahçeli Dernekler Birliği yeni yöneticileri şöyle belirlendi: Mustafa Çömlek(Başkan), Nail Gül, Fevzi Kaplan, Bahri Aras, Aynur Karlıklı, Cemil Bingidir, Bekir Özarslan ve yedek üyeler Selçuk Sevinç, Sebahattin Akbulut. Yönetim kurulunda görev taksimi yapılacak bir toplantıda belirlenecek. Ayrıca Denetleme ve Disiplin Kurulu'na ise Necip Islak, Tuğrul Demirhan, Hayri Tüfekçi seçildi.

Ausburg Fenerbahçeliler lokali açıldı
Genel kurul sonrası bu yıl kurulan Ausburg Fenerbahçeliler Derneği'nin lokalinin açılışı yapıldı. Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, "Fenerbahçemize ve Türk futboluna hayırlı olsun" diyerek Almanya Fenerbahçe Dernekleri Birliği Başkanı Mustafa Çömlek ve Ausburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fuat Karpuz ile birlikte lokalin açılış kurdelesini birlikte kesti. Ausburg Fenerbahçeliler Derneği'nin balosunda ise Fenerbahçeliler dans edip halaylar çekerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!