Fenerbahçe fuhuştan kaçmış

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe fuhuştan kaçmış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2012 12:55

Voleybolda Şampiyonlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Universal'in, fuhuş yüzünden belirlenen otelde kalmadığı belirtildi

Haberin Devamı

Voleybol Federasyonu’nun önceki gün hem kulüplerle yabancı konusunu tartıştığı hem de akşamında Filenin Sultanları’na verdiği moral yemeğinde ilginç anlar yaşandı.

Toplantıya F.Bahçe adına katılan eski asbaşkan Ali Koç gelen soru üzerine yakın çevresine şunları söyledi: “Bazı voleybolcular konuyu bana söyledi. Cezanın çıkma ihtimalini bekliyorduk.” Böylece Aroma Bayanlar Voleybol Ligi play-off yarı finalinde Vakıfbank TT’ye kaybederek Şampiyonlar Ligi’ne gitme hakkını kaybeden F.Bahçe CEV Kupası’nda yarışacak. Bu arada Naz Aydemir kendi sitesinden F.Bahçe ile yollarını ayırdığını açıkladı.

DÜĞÜNE ÇAĞIRMADILAR

Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, dün bir açıklama yaparak, 'CEV F.Bahçe'yi, mart ayında Bakü'de yapılan Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, organizasyon komitesinin belirlediği otelde kalmaması ve Supervisor'un istediği formaya itiraz etmesi nedeniyle almadı. Yakın zamanda tartıştığınız birini düğününüze çağırmazsınız. Bu da öyle bir durum' dedi. Fenerbahçe Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Dinçay, otel konusunda yaşanan anlaşmazlığı doğrularken, son derece çarpıcı bir gerekçe ortaya koydu.

OTEL GENELEV GİBİYDİ

Dinçay, 'Dörtlü Final'den iki gün önce menajerimiz Violet Duca, Bakü'ye giderek, takımlara ayrılan oteli inceledi. Oradan bize, 'Otel randevuevi gibi. Fuhuş yapılıyor' bilgisini verdi. Buna rağmen o otelde bir gün kaldık. Sporcularımız ortamdan rahatsız olunca, oteli değiştirdik. Bir otel değiştirmenin faturası bu kadar ağır olmamalı' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!