FC Astoria Walldorf başarıya koşuyor

Güncelleme Tarihi:

FC Astoria Walldorf başarıya koşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2009 11:26

ALMANYA’nın Baden Würtemberg Eyaleti Walldorf kentinin en köklü takımlarından FC Astoria Walldorf takımını Türk gençleri sırtlıyor.

Haberin Devamı

Oberliga’da A gençler Ligi’nde mücadele eden takımın Trabzonlu Türk hocası Erol Sarıkoç (33), oyuncuları orta sahanın beyni Hakan Çakmak (18), defansın bel kemiği Hasan Tiryaki (18), gol makineleri Yasin Ozan (18), Göksel Durmuş (18), sağ açık Ersin Ciresun (18) sezonun yeni başlaması ile gösterdikleri başarı ile kulüp yönetimi tarafından büyük övgü aldılar. Alman disiplini ile tanınan Erol Sarıkoç, Türk oyuncularının gösterdiği performansdan memnun olduğunu söyleyerek gençlerin bu tempoda devam ederlerse büyük takımlarda ve Türk ve Alman milli takımlarında oynayabşleceğini söyledi.


Hedef ayyıldızlı forma
Genç oyuncular ise hedeflerinin önce takımlarını şampiyon yapmak olduğunu belirterek, ‘’Amacımız FC Astoria Walldorf ile şampiyonluk yaşamak. Daha sonrada Türk ve Alman milli takım seçmelerini yapan hocalarımızın gözüne girip ayyıldızlı veya Alman milli takımında oynamak’’ diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!