Faytonla Londra turu

Güncelleme Tarihi:

Faytonla Londra turu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2012 16:45

İNGİLTERE’nin ünlü restoranlar zinciri Özer ve Sofra’nın sahibi Hüseyin Özer ile eşi Kübra Özer, evliliklerinin birinci yıldönümünde faytonla, Londra turu yaptı.

Haberin Devamı

My Fair’deki Özer Ailesi’nin evinden başlayan faytonlu yolculuk İngiliz Kraliyet Ailesi’nin yaşadığı Buckingham Sarayı, Trafalgar Meydanı, Piccadilly ve Oxford Caddesi boyunca sürdü.

İKİ PARTİ BİR ARADA
Özer çifti, 4 kırmızı üniformalı refakatçinin eşliğinde dört beyaz atın çektiği bir dönem kral ve kraliçelerin ulaşım aracı olan faytonla Özer Restoran’a geldi.

Daha sonra yıl sonu ve düğün partisi düzenleyen çiftin eğlencesine Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz, Büyükelçilik Müsteşarı Fatih Ulusoy, Liberal Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Simon Hughes, Barones Meral Hussein Ece, KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İlhan Tuncalı, Londra Din Hizmetleri Müşaviri ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Erşahin, eşi Ayten Erşahin, Türkiye Kültür ve Turizm Müşaviri Tolga Tuyluoğlu, İşçi Partisi eski milletvekili Joan Ryan ve Middlesex Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet Ali Dikerdem katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!