Fatma Pehlivan'a hizmet madalyası

Güncelleme Tarihi:

Fatma Pehlivana hizmet madalyası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 17:35

Gent Belediyesi tarafından 25 ve 30 yıl çalışanlara verilen "Hizmet Madalyası'nı" bu yıl ilk Türk kökenli olarak eski senatör ve Gent Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Pehlivan aldı.

Haberin Devamı

Belçika’nın Gent Kenti’nde 1978 yılında öğretmen olarak işe başlayan eski senatör ve Gent Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Pehlivan’a düzenlenen bir törenle "Hizmet Madalyası" verildi. Gent Belediye Başkanı Daniel Thermont ile belediye başkan yardımcıları ve üst düzey yöneticilerin hazır bulunduğu bir törenle Hizmet Madalyası’na layık görülen Pehlivan yaptığı teşekkür konuşmasında "Gent Belediyesi’nde benimle birlikte bu kuruma, bu devlete 25 ve 30 yıldır hizmet verenler ile birlikte ödüllendirilmem, aslında Belçika’da yaşayan göçmenlerin ödüllendirilmesi anlamı taşıyor. Çok kültürlü hayatı özümseyen Gent’te mensubu olduğum Türkler ve diğer yabancı kökenliler son derece mutlu ve yabancılık çekmiyorlar. Bu tolerans ve anlayış devam etmeli. Birlikte yaşama, paylaşma, hoş görü kültürünü diğer kentlere de örnek olmalıdır. Gent bunu başardı" dedi.

GURUR GÜNÜM

Fatma Pehlivan "Bugün benim gurur günüm" derken verilen hizmet madalyasını en güzel köşede saklayacağını ifade etti. Tören diğer çalışanların hizmet madalyalarının verilmesini takiben resepsiyonla son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!