Fatma ile dost hayatı yaşıyorduk

Güncelleme Tarihi:

Fatma ile dost hayatı yaşıyorduk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2007 17:53

Almanya'da kocasını öldürttüğü iddiası ile yargılanan iki çocuk annesi Fatma Süreyya Kaya'nın duruşmasında dinlenen tanık kamyon şoförü, zanlı Fatma ile üç yıldır ilişkisi olduğunu, bunun için para aldığını söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA'da geçen yıl Eylül ayında kocasını iki işbirlikçi ile birlikte öldürdüğü iddiası ile yargılanan iki çocuk annesi Fatma Süreyya Kaya'nın (46) duruşmasında dinlenen tanık dudak ısırttı.

Kamyon şoförü 30 yaşındaki Ekrem A. kocasını öldürtmek amacı ile kiralık katil tuttuğu iddiası ile yargılanan Fatma Kaya için, 'Uzun bir süre dost hayatı yaşadık. Halit Kaya öldürülmeden kısa bir süre önce Fatma'nın bana verdiği para ie Türkiye'ye tatile gittim' dedi.

Tanığın Fatma Kaya ile ilişkileri hakkında son derece ayrıntılı bilgi vermesi, bu ifadeler karşısında sanık Fatma Kaya'nın son derece soğuk kanlı kalması, öldürülen Halit Kaya'nın akrabalarını çileden çıkardı. Müdahil olarak duruşmaya katılan Halit'in kardeşi Perihan Çetin, 'Bu duyduklarım yeter' diyerek salondan ayrıldı, bir daha da
duruşma salonuna girmedi.

PARA KARŞILIÐI AŞK

Sık sık gülümseyerek ifade veren tanık, Halit Kaya'nın şirketine yıllar önce işçi olarak girdiğini, ilk etapta Halit'in kızı ile bir ilişkisi olduğunu belirterek, 'Ancak aramızda bir şey olmadı. Aradan altı ay sonra annesi Fatma Kaya ie ilişkim başlardı' diye konuştu.

Tanık şunları söyledi: "Bana yaklaşan o oldu. Bir gün bana, 'Sırtım ağrıyor. Masaj yapar mısın?' diye sordu. Ben de kendisine masaj yapmam durumumda aklıma kötü şeylerin gelebileceğini söyledim. İlişki böyle başladı. Daha sonra evimde, dışarıda, ya da otellerde olmak üzere üç yıl boyunca haftada ortalama iki defa birlikte olduk. Benimle sadece cinsel ilişki için bir arada olduğunu düşündüğüm oldu. Ancak paraya ihtiyacım vardı. Çok kıskançtı. Başka kızlara izin vermiyordu. Başka kadınlar vardı hayatımda, ancak bunu ondan gizledim. Benim ev kiramı, bütün faturalarımı ödüyordu. Ayrıca harçlık veriyordu. Aylık paralar gönderiyordu. Beni parasız bırakmıyordu. Doğrusu para yüzünden sorunlarımız olduysa da ayrılmak istemedim. Toplam 50 bin Euro üzerinde para almışımdır.'

KOCAMIN BACAKLARINI KIRDIR

Tanık, Fatma Kaya'nın son derece kıskanç olduğunu, kocası hakkında hep şüpheli olduğunu hatırlatarak, 'Bana bir defasında, 'Şunun dersini ver. Birilerini bul bir güzel dövsünler, bacaklarını kırsınlar' teklifinde bulundu. Bunun için beş bin Euro verdi. Parayı yedim. Ancak bu işi yapmadım, yaptırmadım. Dövdürme olay neyse, ancak işin adam öldürmeye kadar varacağını düşünmedim' dedi.

Mahkeme başkanı, 'Doğrusu anlamış değilim. Hem eşinden şüpheleniyor, hem kıskanıyor, hem de üç yıl boyunca sizinle haftada iki defa birlikte oluyor. Bu ne biçim tutum. Siz yakalanmaktan korkmadınız mı?' diye sordu. Tanık bunun üzerine, "Elbette. Yakalasa her halde kafamızı koparırdı. Ancak Fatma endişe etmemem gerektiğini söyledi" diye cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!