Facebook'la gelen evlilik

Güncelleme Tarihi:

Facebookla gelen evlilik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2008 07:49

DEVLET Bakanı Kürşad Tüzmen'in ?zel Kalemi'nde görevli 38 yaşındaki Derya Turan, 25 yıl önce arkadaşlık yaptığı 45 yaşındaki Bora Yazıcı ile Facebook'ta yeniden karşılaşınca evlendi.

Haberin Devamı

Ankara'da emlak?ılık yapan Bora Yazıcı ile Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in ?zel Kalem'inde ?alışan Derya Turan'ın yolu, 25 yıl sonra internetteki arkadaşlık sitesi Facebook'ta kesişti. Birbirlerini yeniden bulmanın sevincini yaşayan Derya Turan'la Bora Yazıcı, bu kez evlenmeye karar verdi.

Çift evlenmek i?in de yıllar önce birlikte tatile geldikleri Bodrum'un Bitez Beldesi'ni se?ti. 40 kişinin katıldığı sade bir törenle 'Harpi' adlı teknede evlenen ?iftin nikahını Bitez Belediyesi Nikah Memuru Zerrin Gürses kıydı. Nikah törenine ?iftin yakın arkadaşları yönetmen- oyuncu Şebnem Gürsoy, TRT spikeri Derya Kaya ve Oya ?lgen de katıldı.

Bodrum'un Bitez Beldesi'ne daha önce de tatil i?in geldiklerini belirten Bora Yazıcı, "Bitez'e hayran kalmıştık, bu nedenle nikahımızın da burada olmasını istedik. Balayımızda mavi yolculuğa ?ıkarak, Gökova'nın eşsiz koylarını gezeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!