Ezo Sarıcı hasta çocuklar için sahnede

Güncelleme Tarihi:

Ezo Sarıcı hasta çocuklar için sahnede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 14:56

İngiltere’de müzik alanında elde ettiği başarılarla isminden sıkça söz ettiren genç kemancı Ezo Sarıcı önderliğinde, geliri Great Ormond Street Hastanesi Çocuklar Vakfı’na aktarılacak bir klasik müzik konseri düzenleniyor.

Haberin Devamı

 

İNGİLTERE’nin başkenti Londra’daki Stoke Newington Church Street üzerindeki St. Mary’s Church’de, 8 Aralık’ta çocuklar yararına düzenlenecek konser saat 19.30’da başlayacak. Konserde virtüözlük yolunda çok önemli yarışmalarda ödüller kazanan Joe Pritchard (çello), Thomas Kelly (piyano), Inis Asano (viyola) Ezo ile birlikte sahneye çıkacak. Stevie Wonder’dan Fazıl Say’a sayısız konser, albüm ve orkestral çalışmalarda solo enstrümantalist olarak yer alan Max Baillie ve Matt Sharp da misafir sanatçı olarak konsere katkı sunacak.

Ezo Sarıcı hasta çocuklar için sahnede

AĞIR HASTA ÇOCUKLAR İÇİN KULLANILACAK
Bu özel konserden elde edilecek gelirin tamamı, 1852’de kurulduğunda İngiltere’de sadece çocukların tedavisine adanan ilk hastane olan ve bugün çocuk sağlığı konusunda dünyanın en önemli beş merkezinden biri haline gelen Great Ormond Street Hastanesi’nde tedavi gören ağır hasta çocuklar yararına kullanılmak üzere hastaneye bağışlanacak.

Haberin Devamı

Ezo Sarıcı hasta çocuklar için sahnede

Great Ormond Street Hospital-Children’s Charity’ye her yıl ortalama 25 bin sterlin katkı sunan Tas Restaurant’ın sponsorluğuyla gerçekleşecek olan özel konserin biletleri Babel Art House, Petit Coin, Tas Restaurantların bütün şubelerinden veya konser günü kapıdan temin edilebilecek. Ayrıca aşağıdaki linkten online olarak da alınabilecek.
https://www.eventbrite.co.uk/e/great-ormond-street-hospital-fundraising-concert-tickets-52284117202?aff=ebdssbdestsearch

BAKMADAN GEÇME!