Eşcinsel diye kafatasını kırdı!

Güncelleme Tarihi:

Eşcinsel diye kafatasını kırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 13:13

İngiltere’nin Margate kentinde 30 yaşındaki Joseph Williams kiracı olarak dairesine taşınan 18 yaşındaki arkadaşı Connor Hutley’e “eşcinsel olduğu” gerekçesi ile evdeki ilk gecesinde çekiçle saldırdı. Saldırıda Hutley’in kafatasının kırıldığı ve beyninin zarar gördüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili Londra’daki İngiltere ve Galler Merkezi Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Williams ve Hutley’in uzun süredir arkadaş olduğu ve eşcinsel olduğunu arkadaşından hiç bir zaman saklamayan, hatta çoğu zaman kadın kıyafetleri giyen Hutley’in herkese “Liseyi bitirip yeni evine taşınmaktan çok mutlu olduğunu” söylediği belirtildi.

Williams’ın kız arkadaşı Abby Smith zanlının bir kesesinde durduk yere “Connor benim yanıma taşınmamalı çünkü ben onu kesin döverim” dediğini, ancak daha sonra bu yorumunu geçiştirip konuyu kapattığını açıkladı.

Davada ifade veren bir çok kişi Williams’ın geçmişte eşcinsellik karşıtı sert açıklamalar yaptığını da belirtti.

Olayın ertesinde polisi arayıp “Bunu size nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama ev arkadaşım şu anda ölü. O uyurken kafasına çekiçle vurup onu öldürdüm” dediği açıklanan Williams “Akıl sağlığı yerinde olmadığı için” masum olduğunu savunuyor.

Dava devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!