Ersan Parlatan, FC Nürnberg’de göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Ersan Parlatan, FC Nürnberg’de göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 10:33

FC Nürnberg, yeni yardımcı antrenörüne kavuştu. Alman ve Türk vatandaşlığı bulunan 1977 Berlin doğumlu UEFA Profesyonel Futbol Öğretmenliği Lisansı sahibi Ersan Parlatan, 2. Bundesliga takımı 1. FC Nürnberg’e yardımcı antrenör oldu.

Haberin Devamı

PARLATAN’la birlikte teknik direktör Robert Klauss’un ekibi zenginleşecek ve kulüpten ayrılan eski yardımcı antrenör Tobias Schweinsteiger’den boş kalan yer doldurulmuş olacak. Ersan Parlatan, uzun seneler TeBe Berlin, Gençler Birliği U21, Ankara BB, Mersin İY, Elazığspor, BFC Preussen, SV Yeşilyurt ve son olarak da TSG Neustrelitz takımında libero olarak futbol oynadı. Almanya’da ilk yardımcı antrenörlüğüne Berliner AK 07 takımında başlayan Parlatan, FC Viktoria 1889 Berlin, Altüdersdorf, Göztepe İzmir, Konyaspor ve TSV Steinbach Haiger kulübünde teknik direktör olarak görev yaptıktan sonra 5 Eylül’de 1. FC Nürnberg kulübünde yardımcı antrenör olarak göreve getirildi.
Önceki sene Samsunspor, Ersan Parlatan’la prensipte anlaşma yaptığını duyurmuştu. Parlatan’ın son olarak baş antrenörlük yaptığı kulübü TSV Steinbach Haiger, bu duruma şaşırdıklarını ve hoca ile sözleşmesinin devam ettiğini yola devam edeceklerini açıklayarak Ersan Parlatan dikkatleri üzerine çekmişti. 1. FC Nürnberg Basın Sözcüsü Christian Bönnig, farklı bugüne kadar spor kulüplerinde antrenörlük yapan Ersan Parlatan’ın yoğun bir çalışma içerisine girdiğini açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!