Erkekte efendilik ararım

Güncelleme Tarihi:

Erkekte efendilik ararım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2008 11:09

Fenerbahçe Kulübü için yaptığı "Asırlık Sevgi" ve "Cumhuriyetin 85. Yılı" marşlarıyla adını duyuran pop dünyasının yeni ismi Şimal Gökçe, önceki gece Frankfurt Club Gala'da hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Frankfurt'a ilk kez geldiğini sölyelen Gökçe "2009 benim yılım olacak" dedi. Kendisine Şimal adını Sezen Aksu'nun verdiğini bildiren Şimal Gökçe, 2009'da Avrupa turnesiyle eserlerini Avrupalı Türkler'e canlı olarak tanıtmak istediğini dile getirdi. Sanatçı "Bir erkekte aradığım tek şey efendiliktir, beni kazanacak erkek mutlaka bu özelliğe sahip olmalı" diye konuştu.

Kendisine Şimal adını takan Sezen Aksu nun tam bir hayranı olduğunu, bir Ajda Pekkan kadar sahnelerde başarılı ve pop dünyasında bir Demet Akalın kadar hırslı olmak istediğini, söz yazarlığı ve beste yapmaya devam edeceğini ama bir Tarih hastası olduğu için bu alanda mutlaka üniversite eğitimini tamamlamak isteğini dile getiren Şimal Gökçe,sahibi olduğu She May müzik yapım stüdyosunda çalışmalarına gece gündüz devam ettiğini 2009 yılında bir Avrupa Turnesiyle eserlerini Avrupada yaşayan Türklere canlı olarak tanıtmak istediğini söylüyor.Bir erkekte tek aradığım şey efendiliktir, beni kazanacak erkek mutlaka bu özelliğe sahip olmalıdır diyen sanatçı 1,85 üzerinde boyu ile halen sahnelerin en uzun boylu bayan sanatçısı ünvanını da koruyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!