Erkeklerin bekarlığa veda hediyesi gibiydim

Güncelleme Tarihi:

Erkeklerin bekarlığa veda hediyesi gibiydim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2013 12:46

Son dönemin gözde mankenlerinden Kate Upton'dan samimi açıklamalar.

Haberin Devamı

Şu sıralar podyumun yanısıra, başrollerinden birini üstlendiği The Other Woman filmiyle de gündemde olan Upton, Elle dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dolgun hatlarıyla dikkat çeken Upton, sanılanın aksine kendisinin de defalarca aldatıldığını ve genellikle karşısına yanlış erkekler çıktığını itiraf etti

Upton dergiye verdiği söyleşide “Bana doğru dürüst davranan bir erkek çıkmadı...Demek istediğim, aldatılmak yüzde 100 benim başıma da gelen bir durum.Ve yüzde 100 böyle bir şey, benim de canımı acıtıyor. Erkekler böyle şeyler yaparken kim olduğunuza bakmıyor.”

Lisedeyken sevgilisi tarafından aldatılan Upton, karşısına çıkan erkeklerin ya evli ya da evlenmek üzere olmasından yana dertli.

Şöyle anlatıyor bu durumu: "Karşıma çıkan her erkek ya evli ya da evlenmek üzereydi. Ben de onların bekarlığa veda hediyesi gibiydim. İçimden gelen tek şey, bu erkeklerin eş ve nişanlılarına gidip ‘onu boşa’ veya ‘ondan uzak dur, korkunç biri’ demekti.”

Kısaca o dönem ciddi kişilik krizi yaşamış: “Bir ay boyunca her gün aynı şeyi yaşadığınızda her şeyi sorguluyor, ‘Ben nasıl bir insan profili çiziyorum? Bu kadar berbat biri miyim?’ diye kendi kendinizi yıpratıyorsunuz.” Bir müddet sonra bunların kendisiyle alakası olmadığını anlayıp “savunmasını” da hazırlamış: “Ben oyuncak değilim, insanım. Beni kullanmanız için doğmadım. Yetişkin bir kadınım. Bana pislik gibi davranıyorsan, o senin kendi pisliğin.”

Upton, artık ilişkiler konusunda çok dikkatli.. “Bu sektördeki kimseyle ciddi ilişkim olmadı. Sadece eğleniyorum. Zaten hayatımın çok yoğun bir dönemindeyim. İlişki, kesinlikle önceliğim değil.”
O öyle dese de, galiba bu durum değişmek üzere.

Kate Upton, bir süredir Dancing With The Stars adlı yarışmayla tanınan koreograf Maksim Chmerkovskiy’le birlikte.Çift geçen ay sokakta el ele objektiflere takıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!