Engelsiz Aslanlar galibiyetle başladı

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz Aslanlar galibiyetle başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2011 08:54

G.Saray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, IWBF Champions'ta Köln RBC 99ers takımını mağlup etti.

Haberin Devamı

Sporthalle Nippeser Taelchen salonunda maça Matt Scott, Jaime Mazzi, Özgür Gürbulak, İsmail Ar, Mateusz Filipski ilk beşiyle başlayan Galatasaray, ilk çeyreği 19-12'lik skorla önde bitirdi. On dakikalık ilk periyotta Galatasaray'ın Polonyalı oyuncusu Mateusz Filipski 10 sayısı attı. Galatasaray antrenörü Sedat İncesu, ikinci periyoda da aynı beşle başladı. İkinci periyot sonunda Galatasaray soyunma odasına 33-25'lik skorla önde gitti. Galatasaray üçüncü periyodu ise, rakibine karşı gösterdiği üstün performansı ile 57-39'luk skorla tamamladı. Engelsiz Aslanlar, Köln 99ers karşılaşmasından 72-54'lük galibiyetle ayrılan taraf oldu.

AMAÇ ŞAMPİYONLUK

11-13 Mart tarihleri arasında Köln'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Galatasaylı basketbolculara Avrupa Ultraslan isimli taraftar grubu tribünlerden takımlarına büyük destek verdi. Köln Galatasaylılar Derneği üyeleri ile birlikte maç boyunca takımlarını destekleyen UltraAslan'lar maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Köln Galatasaylılar Derneği Başkanı Yakup Peker maç sonunda, bu takımın 2008 yılında dünya kıtalararası şampiyonu olduğunu hatırlatarak 2011 IWBF Champions kupasını kazanmasını ümit ettiklerini söyledi. Avrupa'da dört yıldır olduğu gibi bu yılda Galatasaray TS Basketbol Takımı'nın konaklama sponsoru olduklarını hatırlatan Peker, "Engelleri aşan aslan yürekli kardeşlerimizi Galatasaray'lıların yanı sıra Köln Fenerbahçe ile Köln Beşiktaş dernekleri de desteklemektedir" diye konuştu.

Haberin Devamı

HAFTA SONU ZORLU MAÇLAR VAR

Galatasaray TS Basketbol takımı aynı salonda 12 mart Cumartesi günü saat 09.00 da Fundation Group Norte (İspanya) ve saat 15.45 de GSD Anmic Sassari (İtalya) ile son maçlarını ise 13 Mart Pazar günü saat 11.15 de Hyeres HC (Fransa) ile yapacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!