Emel'den 2. albüm

Güncelleme Tarihi:

Emelden 2. albüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2007 19:06

İsviçre'de soul şarkılarıyla adından bahsettiren Emel Aykanat (29), iki yıl aradan sonra "Komm in mein Leben" (Hayatıma gir) adlı albümü 12 Ekim'de piyasaya çıkarıyor. Almanca RnB ve soul tarzı şarkıların yer aldığı yeni CD'de en çok "Salla" isimli şarkısını beğendiğini belirten Emel, "Glücklich (Mutlu) isimli şarkı da çok hoşuma gidiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Uzun bir süre Almanya'da bulunarak, Fettes Brot, Sabrina Setlur ve Xavier Naidoo isimli müzik grubu ve yıldız şarkıcılarla birlikte çalıştıktan sonra yeni albümünü Almanca olarak çıkarmaya karar verdiğini söyleyen Emel, şarkıcılığa babasının zorlamasıyla başladığını söyledi. Emel, "Ben diğer şarkıcılar gibi keşfedilmedim. Babam, akordeon çalarsam, daha kolay uyum sağlayacağımı düşündüğü için beni müzik yapmaya zorladı. Sonra müzik yapmak hoşuma gitmeye başladı ve evde küçük bir stüdyo kurarak şarkılar söyledim. Kız kardeşimle ilk müzik grubumu kurdum" diye konuştu.
Ailesinin bir süre önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptığını hatırlatan Emel, "Ailem kesin dönüş yaptıktan sonra İsviçre'de yalnız yaşıyorum. Ben de artık, Secondos olarak adlandırılan ve ailesi Türkiye'ye dönmüş ikinci nesil temsilcilerinden biriyim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!