Eleştirmenler beş yıldız verdi

Güncelleme Tarihi:

Eleştirmenler beş yıldız verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2010 13:09

60. Uluslararası film festivali Berlinale'de Yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun Bal filmi Altın Ayı ödülüne en yakın film olarak gösteriliyor.


BERLİN'de pazar günü sona erecek
Film Festivali Berlinale'de yarışma kategorisinde yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun filmi "Bal" Altın Ayı"ya en yakın film olarak gösteriliyor. Eleştirmenler filme beş yıldız verdi.
Haberin Devamı


Berliner Zeitung Gazetesi 'Doğanın ruhu' başlığı ile verdiği haberinde Bal için "Yarışmadaki Türk filminde güzel olan ne varsa işlenmiş. Resimler güzel ve güzeli gösteriyor. Kompozisyon bütünlüğü mevcut. Filmin sonunda ise tüm güzelliği çocuk ruhunun gizemi ile damgalanıyor. Bu gizemlik Bal filmini büyük yapıyor" dedi.


Berliner Morgenpost Gazetesi sinema yazarı Peter Zander, RBB Radyo1 sanat eleştirmeni Knut Elsterman ve Berliner Zeitung Gazetesi sinema eleştirmeni Anke Westphal, Bal"ı beş yıldızlı film olarak değerlendirdi. Zity Dergisi eleştirmeni Michael Meyns ise Türk filmini dört yıldız olarak değerlendirdi. 8 eleştirmenin değerlendirmesinde topladığı puanlarla Bal, en çok puan toplayan ilk üç filmden biri oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!