Ekici tam kadro

Güncelleme Tarihi:

Ekici tam kadro
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2008 13:25

Almanya 1. lig takımı Bayern Münih’in altyapısında yedi yaşından beri top koşturan Mehmet Ekici, birinci takımda yerini garantiledi sayılır. Antrenör Klinsmann, Ekici’yi birlikte Japonya’ya götürdü.

Haberin Devamı

BayernMünih takımının yeni yıldızı ve yeni Mehmet Scholl’ü olarak adlandırılan Mehmet Ekici birinci takım kadrosunda yerinde garantilemiş gözüküyor. Takımın yeni antrenörü Jürgen Klinsmann’ın antremanlarda bile Ekici’yle çok yakından ilgilenmesi dikkat çekiyor. 19 yaşındaki Ekici, Bayern Münih takımının Japonya’da yapacağı hazırlık maçı için takımla birlikte Japonya’ya uçtu. Mehmet Ekici, Japonya’daki hazırlık maçında da forma giyecek.

Perşembe günü Japon 1. lig takımı Urawa Red Diamond takımına karşı hazırlık maçı için giden Mehmet Ekici Bayern Münih tesislerinde kendilerini havaalanına götürecek otobüse binerken Hürriyet’e konuştu. Takımla birlikte Japonya’ya gitmekten ve Klinsmann’ın gösterdiği ilgiden çok mutlu görünen Mehmet Ekici şöyle dedi:

Haberin Devamı

’’Hazırlık döneminde profesyonel takımla birlikte antrenmanlara çıkma şansını veren teknik direktörümüz Jürgen Klinsmann’a teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım, benim için bir sürpriz oldu. Bu karşılaşmada da bir gol atmak isterim. Hedefim tabii bir Türk genci olarak, Hamit abim gibi profesyonel takımda yer almak’’dedi.

Yetenekli

Almanya lig şampiyonu Bayern Münih takımının yeni sezonda başına geçen teknik direktör Jürgen Klinsmann da Ekici hakkında şöyle konuştu: ’’Mehmet Ekici hazırlık maçı için Japonya’da forma giymeyi hakketti. Mehmet Disiplinli, iyi bir orta saha oyuncusu. İki ayağını kullanmasını iyi biliyor. Ben ilk antrenmanda kalitesini gördüm. Beraber eksikleri tamamlayacağımıza inanıyorum, çünkü daha genç ve yetenekli.”

Ufuk ERENOĞLU / MÜNİH

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!