Eintracht evinde kazanamıyor

Güncelleme Tarihi:

Eintracht evinde kazanamıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2011 11:11

Ümit Korkmaz'sız Eintracht Frankfurt evinde SC Padeborn 07 ile golsüz berabere kaldı. Padeboorn'da Mehmet Kara 72. dakikada oyuna girerken maçın 88. dakikasında oyuna giren genç yetenek Yasin Kocatepe Bundesliga 2'de ilk kez forma giydi.

Haberin Devamı

Alman 2. Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Eintracht Frankfurt evinde bir türlü kazanamıyor. Sahasında SC Paderborn 07 ile golsüz berabere kalan Eintracht evinde oynadığı üç maçta da berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı üç maçtan üç galibeytele dönen Frankfurt evindeki üç maçtan da birer puan toplayabildi.

Sakatlığı nükseden Ümit Korkmaz'sız Eintracht Frankfurt bu haftada evinde SC Paderborn defansını geçemedi.: 0-0. Paderborn'da Mehmet Kara 72. dakikada oyuna girerken maçın 88. dakikasında oyuna dahil olan genç yetenek Yasin Kocatepe Bundesliga 2'de ilk kez forma giyme sevincini yaşadı. Padeborn kalecisi Lukas Kruse başarılı kurtarışlarıyla göz doldurdu.

MEHMET VE YASİN FORMA GİYDİ
Frankfurt Commerzbank Arena'da 32 bin 400 kişinin izlediği karşılaşmada Frankfurt ilk yarıda eline geçirdiği fırsatları Meier ve Gekas ile cömertçe boşa harcadılar. 72. dakikada Mehmet Kara, Sören Brandy'ın yerine oyuna dahil oldu.

27 yaşındaki Türk futbolcu başarılı bir oyun gösterip takımının puan almasında önemli rol oynadı. 88. dakikada Paderborn'un alt yapısında yetişen 19 yaşındaki Yasin Kocatepe profesyonel ligde ilk kez forma giydi. İlk kez forma giydiği için çok sevinçli olduğunu belirten forvet oyuncusu Yasin "Kısa bir süre aldım. Hocam beni az da olsa son dakikada sahaya sürüp bana güvendiğini gösterdi. Ama hedefim çok çalışıp ilerde takımın vazgeçilmezleri arasına gireceğim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!