Eğitim bursu kazananlar belirlendi

Güncelleme Tarihi:

Eğitim bursu kazananlar belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 14:59

Avrupalı gençlere yükseköğrenim imkanı sunmak için Hürriyet Gazetesi'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) devlet üniversitesi olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAU) ile birlikte yürüttüğü burs kampanyasının sonuçları belli oldu.

Haberin Devamı

Yoğun ilgi gören kampanyamıza katılarak aranan şartları taşıyanlar arasında yapılan değerlendirme sonucunda, yüzde 100 eğitim ve barınma bursu kazanan beş gencimiz belirlendi. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde başvurular arasında yapılan değerlendirme sonucunda, çeşitli dallarda yüksek öğrenim görmek için yüzde 100 eğitim ve konaklama bursu kazananların isimleri şöyle:

1- Elif Tuna
2- Hatice Gül Oral
3- Fatma Saraç
4- Hayriye Erdoğan
5- Zeynep Yavuz

Doğu Akdeniz Üniversitesi burs kampanyasına katılanlar arasında ayrıca çeşitli dallarda yüzde 50 eğitim bursu verdi. Bu bursu almaya hak kazananların isimleri şu şekilde açıkladı:

1- Yağmur Dirim
2- Emel Çetinkaya
3- Arzu Bilger
4- Reyhan Akgündüz

Belgeler törenle verilecek

Burs kampanyasının dışında tutulan tıp dalında yüksek öğrenim görmek isteyen Sinan Yüksel ve Pedrem Naim isimli başvuru sahipleri de, burssuz öğrenci olarak Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne kabul edildi. Burs kazanarak Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde çeşitli dallarda bursuyla öğrenim görmeyi hak eden dokuz gencimize üniversiteye kabul belgeleri önümüzdeki günlerde törenle verilecek. Hürriyet Gazetesi olarak beş bursiyerimizi tebrik ediyor eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!