Dünyaca ünlü Alman rock grubuna cinsel taciz suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Dünyaca ünlü Alman rock grubuna cinsel taciz suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2023 10:43

Dünyaca ünlü Alman rock grubu Rammstein, uzun bir aradan sonra Avrupa turuna Litvanya’dan başladı. Litvanya’nın Vilnius kentinde verilen ilk konser sonrası grubun vokalisti Till Lindemann’a yönelik sosyal medyada çok ciddi cinsel taciz suçlaması yapıldı.

Haberin Devamı

KONSERİ izlemek için Litvanya’ya giden İrlandalı izleyici Shelby Lynn, konser öncesi partiye seçilenler arasında yer aldığını ve buraya gittiğinde grubun vokalisti Till Lindemann ile buluşturulduğunu söyledi. Twitter hesabından paylaşım yapan Lynn, kendisine burada ikram edilenlerden alkollü iki bardak içki içtiğini söyledi. Ancak kendisine uyuşturucu verilmiş olabileceğini de iddia etti. Daha sonra grubun vokalistinin kendisiyle sevişmek istediğini ancak reddetmesi üzerine sinirlendiğini belirtti.

MORLUKLARIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Daha sonrasını hatırlamadığını belirten Shelby Lynn, uyandığında kustuğunu söyledi. Otel odasına polisi çağıran Lynn, burada suç duyurusunda bulundu. Yapılan uyuşturucu testinin negatif çıktığı ancak Liquid Ecstasy gibi uyuşturucuların, birkaç saat içinde etkisini kaybettiği için yapılan kan testinde tespit edilemediği belirtildi. Memleketi İrlanda’ya döndükten sonra burada da polise suç duyurusunda bulunan Shelby Lynn, vücudundaki morlukların fotoğraflarını da Twitter hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

SORUŞTURMADAN HABERDAR DEĞİLİZ
Öte yandan konserine Helsinki’de devam eden Rammstein, suçlamalarla ilgili olarak Twitter’dan şu açıklamayı yaptı: “İnternette dolaşan suçlamalarla ilgili olarak, iddia edilenlerin bizim çevremizde gerçekleşmiş olma ihtimali yoktur. Bu konuyla ilgili herhangi bir resmi soruşturmadan haberdar değiliz.” Rammstein’ın bir sonraki konserinde ise konser öncesi ve sonrası partilerin iptal edildiği belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!