Dortmund’da ‘60. yıla merhaba’ konseri

Güncelleme Tarihi:

Dortmund’da ‘60. yıla merhaba’ konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2021 10:27

Türkiye’den Almanya’ya iş göçünün 60. yıldönümü dolayısıyla Dortmund’da ‘YazdaFest Open Air 2021- 60.Jahre Merhaba Heimat’ isimli bir konser gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Dortmund Büyükşehir Belediyesi ve Gecetix organizasyonuyla gerçekleştirilecek konsere Rafet El Roman, Su El Roman, Murda, Halil Vergin gibi sevilen sanatçılar katılacak. Daha önce göçün 50. yılı dolayısıyla yine Dortmund’da düzenlenen konserden sonra 60. yılda Dortmund Westfalenpark etkinlik alanında 4 Eylül’de gerçekleştirilecek olan ‘YazdaFest Open Air 2021- 60.Jahre Merhaba Heimat’ konseriyle ilgili olarak Gecetix’in kurucusu Hakan Yakar şunları söyledi:

Dortmund’da ‘60. yıla merhaba’ konseri
GÖL KENARINDAKİ SEEBÜHNE SAHNESİNDE OLACAK
“60. yılda da Türkiyeli göçmenlerin yoğun olarak yaşadığı Dortmund’da tekrar böyle bir konser düzenlemek istedik. Korona önlemleri dikkate alınarak oturma düzeninde izlenecek konser Westfalenpark’ın göl kenarındaki büyüleyici ‘Seebühne’ sahnesinde olacak. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel konsere bekliyoruz.”
Korona önlemleri çerçevesinde aşı, test kontrollerinin yapılarak izleyicilerin alana alınacağı açık hava konseriyle ilgili ayrıntılı bilgi Gecetix sitesinden alınabilir.
Dortmund’da ‘60. yıla merhaba’ konseri

BAKMADAN GEÇME!