Dönerden sonra operasyon

Güncelleme Tarihi:

Dönerden sonra operasyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 15:30

İngolstadt kentinde Başbakan Merkel’in seçim konuşması yapacağı meydandaki eski belediye sarayını basan aşık polisten ısrarla döner istedi. Döner geldi. Polis, servisten sonra operasyona başladı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın İngolstadt kentinde dün bir kişi belediye sarayına girdi. İçerdeki çalışanları rehine aldı. Başbakan Angela Merkel’in aynı gün Belediye sarayının önündeki meydanda yapacağı seçim konuşması iptal edildi. Olayın aşk meselesi olduğu ortaya çıktı.

Saldırganın belediyede çalışan bir kadına aşık olduğu, kadının bir başkasıyla çıkmasıyla çılgına döndüğü belirtildi.

Gelen bilgilere göre kadın tehdit edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Saldırgan hakkında uzaklaştırma kararı çıktı. Kararı ihlal eden 23 yaşındaki saldırgan ceza aldı ve psikolojik tedavi için İngolstadt yakınlarında bir psikiyatri kliniğine yatırıldı.

Bu çılgın aşık, dün sabah klinikten kaçarak, eski belediye sarayına geldi ve eski sevgilisiyle birlikte üç kişiyi rehin aldı.

Haberin Devamı

Polis rehine olayının ardından saldırganla bağlantı kurdu. Bu arada ilginç bir gelişme yaşandı. Saldırgan kendisi ve rehineler için soğansız hindi döneri istedi. Yemekler Lara Döner adlı Türk dönercisinden temin edildi. Dönerler servis edildi. Servisten bir saat sonra da operasyon başladı. Saldırgan yaralı olarak yakalandı. Rehinelerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Başbakan Merkel’in İngolstadt’tan sonra Regensburg kentinde yapacağı seçim konuşması da rehine olayının devam etmesi nedeniyle ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!