Doğumevinde ikinci yangın alarmı

Güncelleme Tarihi:

Doğumevinde ikinci yangın alarmı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2008 08:12

İZMİR'in Yenişehir Semtinde, 10 gün önce, trafoda ?ıkan yangında paniğin yaşandığı ve 12 bebek ile doğuma hazırlanan 11 kadının başka hastanelere sevk edildiği İzmir Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek binasında elektrik kontağından yangın ?ıktı. Boş olan binada ?ıkan yangın, kısa sürede söndürüldü.

Haberin Devamı

Bugün, saat 01.00 sıralarında, Gaziler Caddesi'ndeki İzmir Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın ?ıktığı ihbarını alan itfaiye ve polis ekipleri alarma ge?ti. 10 gün önce de, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bah?esinde bulunan, İzmir Ege Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de elektriğini aldığı trafoda ?ıkan, 200 hastanın karanlıkta kalıp 12 bebek ile doğuma hazırlanan 11 kadının başka hastanelere sevkedildiği yangın ve jeneratör arızası nedeniyle, yaşanan panik arttı.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangının doğumevinin ek binasının birinci katında bulunan ofiste ?ıktığını ve binanın boş olduğunu belirledi. Elektrik kontağından ?ıktığı belirlenen yangın, büyümeden itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
Yangında kü?ük ?aplı maddi hasar meydana gelirken, soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!