Diyanet Vakfı'ndan kadınlara kurslar

Güncelleme Tarihi:

Diyanet Vakfından kadınlara kurslar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2009 11:33

İngiltere Türk Diyanet Vakfı (İTDV) Kadın Kolları'nın 2009 yılında kadın üyelerine yönelik olarak, İngilizce, Türkçe, Bilgisayar, Biçki- dikiş, Kırk yama, Takı yapımı, Yemek pişirme, Bahçecilik ve tezhip kursları düzenleyeceği açıklandı.

Haberin Devamı

İngiltere Türk Diyanet Vakfı (İTDV) Kadınlar Kolu tarafından geçmiş yıllarda olduğu gibi 2009 yılında da kadın üyelere yönelik olarak bir dizi kurs düzenlendiği açıklandı.
Vakfın Kadın Kolları Başkanı Asuman Pakdemirli’nin verdiği bilgiye göre bu yıl içinde ESOL İngilizce, Türkçe okur yazarlık, IT Bilgisayar kullanımı, Biçki-dikiş, Kırk yama, (patch work) Takı yapımı, Yemek pişirme, Bahçecilik ve Tezhip (geleneksel Yazı Süsleme Sanatı) kursları düzenlenecek.
Kurslar için kayıtlar 6- 19 Ocak tarihlerinde yapılacak. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ise kapasitelere göre değerlendirilecek.

Kayıtlar Salı günü başlıyor

Geçmiş yıllarda da farklı beceri kursları düzenlendiğini, gelecekte hat sanatı, minyatür, ahşap boyama, batik, seramik çiçek yapımı, örgü, dantel, kilim dokuma kursları düzenlenmesinin planlandığını hatırlatan Pakdemirli, kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerin 07769 601 398 numaralı telefonu arayarak adlarını yazdırmaları gerektiğini kaydetti.

Kurslara şahsen başvuruların 6 Ocak Salı günü saat 11.00 ile 14.00 arası, '149 Granville Road, London N22 5LS' adresindeki Vakıf merkezinde yapılacağını hatırlatan Pakdemirli, ayrıca Cuma günleri hanımlara yönelik olarak dini bilgilendirme sohbetleri ile her gün Kur’an-ı Kerim öğretiminin devam ettiğini sözlerine ekledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!