Dİnamo'dan çok Fener'e kilitlendiler

Güncelleme Tarihi:

Dİnamodan çok Fenere kilitlendiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2009 10:41

Galatasaraylı taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Dinamo Bükreş maçından çok, Fenerbahçe ile 25 Ekim Pazar günü yapılacak derbi maçla ilgilendi.

Haberin Devamı

Fotogaleri: MAÇTAN KARELER

Galatasaraylı taraftarlar, özellikle karşılaşmanın öncesinde ve ikinci yarısında Fenerbahçe aleyhine tezahüratlarda bulundu. Sık sık, ”Fener, geliyoruz” diye bağıran taraftarlar, zaman zaman küfürlü tezahüratlarla futbolculardan Fenerbahçe’yi yenmelerini istedi. Maçın bitiminde ise statta ”Ayva çiçek açmış” şarkısı esprili bir biçimde hoparlörlerden çalındı.

KÖTÜ GİDİŞE ’DUR’ DEDİLER
Galatasaray, Eskişehirspor maçıyla başlayan kötü gidişe, üst üste 2 maçı kazanarak ’Dur’ dedi. Eskişehirspor ve SK Sturm Graz maçlarında alınan beraberliklerin ardından Ankaragücü’ne yenilen Galatasaray, Trabzonspor maçının ardından Dinamo Bükreş’i de yenerek, hafta sonundaki Fenerbahçe derbisi öncesinde moral buldu.

SON 7 MAÇTA GOL YEDİLER
Galatasaray, Beşiktaş ile 12 Eylül’de yapılan ve 3-0 kazanılan karşılaşmanın ardından çıktığı tüm maçlarda gol yedi. Panathinaikos’u ve Kasımpaşa’yı 3-1’lik skorlarla yenen sarı-kırmızılılar, daha sonra sırasıyla Eskişehirspor ve SK Sturm Graz ile 1-1 berabere kaldı. Ankaragücü’ne 3-0 yenilen Galatasaray, Trabzonspor’u 4-3 yenerken, hemen ardından çıktığı Dinamo Bükreş karşılaşmasını da 4-1 kazandı. Galatasaray, bu 7 maçta da filelerinde gol görürken, yalnızca Ankaragücü’ne gol atamadı.

KEITA VE NONDA ŞOV
Galatasaraylı futbolcular Keita ve Nonda, Dinamo Bükreş karşısında adeta şov yaptılar. Nonda’nın attığı 2 golün asistini yapan Keita, 54. dakikada oyundan alınırken taraftarlardan da büyük alkış aldı. Nonda da oynadığı 11 maçta 12. golünü filelere gönderdi. Bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında yaptığı 11 maçın yalnızca 4’ünde ilk 11’de oyuna başlayan Nonda, 465 dakika sahada kalıp 12 gol atmayı (42.27 dakikada bir gol) başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!