Didin'in Frankfurt'u Oldenburg önünde

Güncelleme Tarihi:

Didinin Frankfurtu Oldenburg önünde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2008 14:52

Frankfurt Deutschebank Skyliners 13 Kasım Cumartesi günü sahasında Oldenburg'u konuk ediyor. Höchst Ballsporthalle'deki karşılaşma saat 18:30'da başlayacak

Haberin Devamı

Almanya 1. Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Murat Didin'in çalıştırdığı Frankfurt Deutschebank Skyliners kendi seyircisi önünde EWE Baskets Oldenburg'u konuk edecek. Ligde Play-off için gerekli ilk 8. sırayı kapma mücadelesinde Deutschebank Skyliners ikinci sıradaki 18 puanlı rakibi Oldenburg'u yenerek play-off için iki önemli puan almak isteyecek.

Şanssız yenilgi

Hafta arasında EuroChallenge Cup'ta Ukrayna ekibi BC Kiew karşısında kendi seyircisi önünde 66-58'lik yenilgi aldıklarını vurgulayan Murat Didin, ”Karşılaşmada şansımız yaver gitmediği gibi gücümüzde yetmedi. Tecrübeli olmayışımızda skoru etkiledi." dedi.

Ligde Oldenburg karşısında kendileri için en önemli bir maça çıkacaklarına söyleyen Didin, ”Oldenburg'ta üç Amerikalı Gardner, Paulding ve Foster çok formda bir sezon geçiriyorlar. Bu maçı kazanmak zorundayız. Yoksa play-off bizim için zorlaşır. Zaten de hedefimiz bu" açıklamasında bulundu ve Türklere çağrı yaparak, Cumartesi akşamı Höchst-Ballsporthalle'ye gelip, salonu Türk bayraklarıyla donatarak destek vermelerini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!