Derya Tuna: Tatlıses’i çok iyi buldum

Güncelleme Tarihi:

Derya Tuna: Tatlıses’i çok iyi buldum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 10:08

Almanya’nın Murnau Kaza Kliniği’nde tedavisi süren İbrahim Tatlıses’i ziyaret eden eski eşi Derya Tuna “İbrahim Bey’i çok iyi gördüm” dedi. Oğlu İdo, “Babam beni ben babamı çok özlemişiz. Özlem gideriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve Almanya’da tedavisi sürmekte olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in bir haftadır yanında olan eski eşi Derya Tuna ile oğlu İdo, sanatçının durumunun iyiye gittiğini söyledi. Pazar günü Dünya Anneler Günü nedeniyle de İbrahim Tatlıses’in kaldığı hastane ziyaretçi akınına uğradı. Hastanede görüştüğümüz Derya Tuna, “İbrahim Bey’i Türkiye’deki durumuna göre çok daha iyi buldum. Morali çok çok iyi. Sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler var. O’nu böyle görünce, bizlerin de moralleri yüksek oluyor. Böyle olması bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

BABAMI ÇOK ÖZLEMİŞTİM
Derya Tuna, oğlu İdo’yla ne kadar daha Tatlıses’in yanında kalacakları sorusuna “belli değil, ama bir süre daha buradayız” yanıtını verdi. Annesiyle birlikte babasını ziyarete gelen İbrahim Tatlıses’in küçük oğlu İdo ise, “babam beni, ben de babamı çok özlemişiz. Yeniden kavuşunca, sevinçten uçtuk. Okulda sınavlarımı verip özel izin alarak buraya geldim. Bir süre daha burada kalacağız” diye konuştu. Uzun zamandır Tatlıses’i yalnız bırakmayan kardeşi sanatçı Hüseyin Tatlı ise, “Bu tür durumlarda insanın en çok sabıra ihtiyacı oluyor. Bizlere de şu an bu gerekli. Sabrediyoruz, çünkü sonunda Allah’ın izniyle mutlu olacağız” dedi.

FİZİK TEDAVİ SÜRÜYOR
İlk günden itibaren babasının başından ayrılmayan oğlu Ahmet Tatlı ise, babasının fizik tedavisine devam edildiğini, değişiklikler oldukça basına açıklamada bulunulacağını belirtirken, “gelişmeler olumlu yönde tabi. Ama, bugünden yarına büyük gelişmeler beklememek lazım. Ancak, şu anda herşey çok güzel ve yolunda gidiyor. Böyle olduğu için morallerimiz de yüksek. Babamın keyfi yerinde, morali son derece iyi. Bu da bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!