Dedesini -4 derecede balkona hapsetti

Güncelleme Tarihi:

Dedesini -4 derecede balkona hapsetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2013 12:00

Almanya’nın Münih kentinde L. isimli iki yaşındaki torun, dedesi yağan karı seyretmek için dışarı çıkınca balkon kapısını kapattı.

Haberin Devamı

8 katlı apartmanın en üst katındaki balkonda beş saat mahsur kalan Türk dede K.Ö., itfaiyenin yardımıyla kurtuldu. Her çarşamba olduğu gibi önceki gün de torun L., dedesinin yanına bırakıldı. Saat 14.00 sıralarında lapa lapa yağan karı izlemek üzere sekizinci kattaki dairenin balkonuna çıkan K.Ö, manzarayı seyre daldı.

Bu arada arabasıyla oynayan küçük çocuk, kendine daha fazla yer açmak için balkon kapısını kapattı. El kol hareketleriyle torununa kapıyı açtıramayan dedenin yardım çağrılarını da kimse duymadı. Ev elbisesi ile ayağında terlik son çare kapıya yüklenerek biraz aralanmasını sağlayan K.Ö., cep telefonunu göstererek minik L.’nin onu kendisine getirmesini istedi.

Torunun kapı aralığından uzattığı telefonu alan dede, hemen kızının numarasını aradı. Würzburg’da yaşayan kızı da kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Pasing semtindeki binaya gelen itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdi. Balkonda eksi 4 derecede artık bitkin düşen dede içeri alınarak özel battaniyelerle ısınması sağlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!