Daum ile Feldkamp berabere: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Daum ile Feldkamp berabere: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2007 21:50

Galatarasay ile FC Köln'ün berabere kaldığı hazırlık maçında Avrupalı Türkler takımlarını yalnız bırakmadılar. Üzerlerinde sarı kırmızı tişörtleri ellerinde bayraklarıyla stadyumu dolduran Galatasaraylılar maç boyunca takımları için tezahürat yaptılar.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Bonn kentinde oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelen Galatasaray ve FC Köln golsüz berabere kaldı. Sportpark Nord'da oynanan karşılaşma başlamadan iki saat önce Galatasaraylı taraftarlar sarı kırmızı tişörtleri ve bayraklarıyla stadyumu doldurarak takımları için tezahürat yapmaya başladılar. Galatasaraylılar eski kalecileri Mondragon'a da sevgi gösterisinde bulundu.

Takımlar sahaya çıktıktan sonra FC Köln Teknik Direktörü Christoph Daum her iki takımın da taraftarını selamlayarak Gatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın yanına gitti. Tokalaşan Feldkamp ile Daum daha sonra basın mensuplarına birlikte poz verdi. Maç başlamadan önce seyincileri selamlayan bir başka isim ise Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tı. Polat, tribünlerin yanına kadar gelerek Galatasaray taraftarlarıyla tek tek el sıkıştı. Polat maçın başlamasından hemen önce de eski kalecileri Mondragon'a üzerinde Galatasaray amblemi bulunan bir plaket verdi.

SICAK BAYILTTI

Maçın başlamasıyla birlikte stadyum "en büyük cim bom", "sarı, kırmızı" tezahüratlarıyla inlemeye başladı. Aşırı sıcağın da etkisiyle maç yavaş bir tempoda oynandı. Her iki takımın da gol pozisyonlarını değerlendiremediği maçta taraftarlar takımlarını 90 dakika desteklediler. Maçın ikinci yarısının ortalarında hakem sıcaktan bunalan futbolcuların su içmeleri için beş dakika ara verdi.

Yaklaşık 12 bin seyircinin bulunduğu stadyumda açık tribündeki bazı taraftarlar sıcaktan bayıldı. Bayıldıktan sonra uzun süre kendine gelemeyen bir Galatasaray taraftarı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maçın bitmesinin ardından Galatasaraylı futbolcularla fotoğraf çektirmek veya imza almak isteyen taraftarlar sahaya girince güvenlik görevlileri ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. FC Köln takımında Ümit Özat ve Mondragon sahada yerlerini alırken, Alpay saktlığı nedeniyle oynamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!