Daum “Hain” ilan edildi

Güncelleme Tarihi:

Daum “Hain” ilan edildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2009 11:21

Fenerbahçe ile anlaşan Daum'a tepkiler sürüyor. Kölnlüler Daum'u "Hain" ilan ettiler. Çok sayıda Köln taraftarı internet forumlarında Daum'u hainlikle suçladı. Express gazetesi, "Daum işte bu yüzden hain oldu" başlıklı haberinde tepkileri yazdı.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA ekiplerinden FC Köln'ü bırakıp Fenerbahçe ile anlaşan Alman Teknik Direktör Christoph Daum'a, Köln'lüler büyük tepki gösterdiler. Köln taraftarları internet forumlarında Daum'a olan öfkelerini dile getirirken, Alman hocayı hain ilan ettiler. Kölner Express Daum ile ilgili haberinde taraftarların verdiği tepkilere geniş yer verdi.


BİZİ ALDATTI


Haberde, taraftarların Daum'un bu ani kararına bir anlam veremedikleri belirtildi. Forumlarda özellikle ,“Bir kaç hafta önce önümüzdeki sezon için kendilerine iddialı bir takım kurma sözü verdi. Madem gidecekti, niye böyle bir açıklama yaptı. Bizi aldattı, hainlik yaptı” şeklindeki yorumlar dikkat çekti. Daum'un Mayorka'daki evinden gün boyunca çıkmadığını yazan Express, ünlü teknik adamın kızgın Kölnlüler'in internetteki tepkilerini görmüş olabileceğini yazdı. Gazetede ayrıca, Daum'un avukatı aracılığıyla yaptığı “Kalbimin bir bölümü daima burada kalacak” şeklinde açıklamaların da taraftarların kızgınlığını azaltmaya yetmediğini belirtti.

Haberin Devamı

ÜMİT ETKİLİ OLDU MU?


Öte yandan Express'te yer alan haberde, Daum'un transferinde Ümit Özat'ın etkili olup olmadığının tartışıldığı bildirildi. Buna göre, Daum'un Fenerbahçe'nin başında Ümit'in jübilesi için Rhein Energie Stadyumu'na tekrar geleceğine dikkat çekilerek, “Ümit bu kararda hangi rolü oynuyor” başlığı atıldı. Haberde ayrıca, Daum'un Ümit Özat'ı yardımcı olarak yanında götürme ihtimaline değinildi.


DAUM PARAYI SEÇTİ


Bu arada, Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild'de spor sayfasında Daum'a olan tepkilere geniş yer verirken, “Daum 11,5 milyon Euro'yu FC Köln'den çok seviyor” başlığını kullandı. Gazete, bugüne kadar hep FC Köln'e bağlılığından bahseden Alman hocanın parayı tercih etmesinin taraftarlarda hayal kırıklığına yol açtığını yazdı.


YERİNE KİM GELECEK?


Daum'un ayrılmasıyla şok yaşayan Fc Köln'de ise şimdi yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılmaya başlandı. Alman basınında bu görev için en büyük adayın Galatasaray'dan sezon ortasında ayrılan Michael Skibbe olduğunu iddia edildi. Bu arada taraftar sitelerinde yapılan anketlerde ise, Kölnlüler'in takımın başında görmek istediği antrenör sıralamasında birinciliği yüzde 45 ile önceki yıl Schalke'yi çalıştıran Mirko Slomka aldı. Skibbe'ye ise sadece yüzde 8 oy verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!