Danczuk: Gerçekten tecavüze uğradım

Güncelleme Tarihi:

Danczuk: Gerçekten tecavüze uğradım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 11:16

İngiliz milletvekili Simon Danczuk’un “selfie kraliçesi” eşi Karen annesi Susan Burke’un çocukken tecavüze uğradığı yönündeki iddialarını yalanlamasının ardından cevap vermekte gecikmedi.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Danczuk, “Hayır anne ilgi çekmeye çalışan bir hayalci değilim. 6 yaşından 11 yaşına kadar ailemin evinde yüzlerce kez tecavüze uğradım. Bana saldıran kişiyi en kısa zamanda polise ihbar edeceğim” dedi.

Danczuk “Taciz gerçekleştiği sırada annem genelde evde olurdu. Ben odamda tecavüze uğrarken o aşağıda tv izler ya da erkek arkadaşlarından biriyle vakit geçirirdi. Ben yaşananları bildiğini, ama görmezden geldiğini düşünüyorum. Sonuçta herşey burnunun dibinde oluyordu. Yatakta lekeler vardı. O ya benim yaşadıklarımı umursamadı, ya da kabul etmek istemedi. Her şekilde beni korumadı ve bu nedenle onu asla affetmeyeceğim” dedi.

Yaşadıklarını açıklamak için neden 20 yıl beklediği sorulduğunda ise Danczuk “Çünkü hala olanlarla yüzleşmeye çalışıyorum. Bu çok zorlu bir süreç. Her pedofili kurbanı bunu bilir” dedi.

Uğradığı saldırının iç organlarına zarar verdiğini ve halen tecavüz sonucunda ortaya çıkan sağlık sorunlarından müzdarip olduğunu belirten milletvekili eşi ayrıca ün kazanmasına neden olan seksi selfieleri de sadece “ Güçlü olduğunu ve hayatını kontrol altına aldığını kanıtlamak için paylaştığı” yönündeki iddialarını yineledi.

Haberin Devamı

Danczuk: Gerçekten tecavüze uğradım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!