Dalkılınç Ailesi taburcu oldu

Güncelleme Tarihi:

Dalkılınç Ailesi taburcu oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 11:06

Sırbistan'ın Pirot kenti yakınlarında kaza yapan 5 kişilik Dalkılınç Ailesi, Sırbistan Otomobil Kurumu AMCC'nin kendilerine tahsis ettiği araçla kaldıkları yerden tatile devam ettiler.

Haberin Devamı

HOLLANDA'nın Bergenezoom kentinden eşi Suna (37), oğlu Enver (15), kızları Buse (9) ve Asude (4 aylık) ile birlikte çıktığı sıla yolunda Pirot kenti yakınlarında kaza yapan Hayati Dalkılınç (38), Sırbistan Otomobil Kurumu AMCC'nin kendilerine tahsis ettiği araçla Türkiye'ye gitti.


Pirot'daki mahkemede 200 Euro para cezasına çarptırılan baba Dalkılınç, ucuz atlattıkları kazadan sonra ailece tekrar memleketleri Ankara'ya doğru yola çıkmaktan ötürü çok mutlu olduklarını söyledi.


Gözünü kamaştıran güneşten ötürü yaptığı kazada önü adeta demir yığınına dönen otomobilini Hollanda'ya çektirdiğini belirten Hayati Dalkılınç, “Eşimin ayağı hala iyileşmedi. Artık Türkiye'de tedavisine devam ettireceğiz. Sırbistan'daki sağlık hizmetleri çok kötü. Burada insan her türlü mikrobu kapar. Allah kimseyi buralara düşürmesin. Ancak Sırpların bize ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını da inkar edemeyiz. Hollanda otomobil kurumu ANWB'nin girişimleri sonucu Belgrad'tan bir kiralık araba verdiler. Bu arabayı alana kadar üç gün boyunca neler çektiğimizi bir biz bir de Allah bilir. Şimdi bu arabayla iznimizin geri kalan bölümünü Ankara'da yakınlarımızın yanında geçirip, yine bu arabayla Hollanda'ya döneceğiz. Kiralık aracı daha sonra Hollanda'da teslim edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

KAZA NASIL OLMUŞTU?


Sırbistan'ın Pirot kenti yakılarında Pazar günü sabah saat 6.00 sıralarında meydana gelen kazada yeni doğan güneş ışınlarından gözleri kamaşan baba Dalkılınç direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarpmıştı. Olayda anne Suna Dalkılınç'ın sol ayağı burkulurken, kızı Buse'nin ise kaşı patlamıştı. Araçta bulunan diğer yolcuların şans eseri burnu bile kanamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!