Çocuklar eve gitmek istemiyordu

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar eve gitmek istemiyordu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2013 13:41

DORTMUND’da geçen yılın Ağustos ayında sevgilisi Muharrem Tüfekçi’nin üç çocuğunu öldüren ve evini kundaklayan Bulgar uyruklu Milka D., beşinci duruşmasına çıktı.

Haberin Devamı

MUHARREM’E ‘EVLEN’ DEDİ

Muharrem Tüfekçi’nin Wuppertal’de balkonda düşerek ölen eşinin annesi Sultan Balcı, damatları ve torunları ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu ve çocukların hafta sonları devamlı kendilerinde kaldığını söyledi. Baba Muharrem Tüfekçi’nin çocuklarına çok düşkün olduğunu da belirten Balcı, “Ben Muharrem’e evlenip çocukların başına iyi bir anne getirmesini söyledim. Ama o bana evlenmeyeceğini söyledi” dedi.

BU BEBEKLERİN SUÇU NEYDİ?

Çocukların Milka isimli bu kadını istemediklerini bildiğini ifade eden Sultan Balcı, “Çocuklar sormamıza rağmen neden istemediklerini söylemediler. Özellikle Mehmet bana Milka’dan nefret ettiğini söylerdi. Şubat 2012’de dördüncü katta çıkan ilk yangından bu çocuklar kurtuldu. Ama zemin kattan kurtulamadılar. Bu bebeklerin suçu neydi?” diye konuştu.

SON AKŞAM MEHMET’İ SORMUŞ

Ölen Mustafa, Zilan ve Mehmet’in Lüdenscheid kentinde oturan teyzeleri Derya Cengiz, Mehmet’in son akşama kadar kendisinde kaldığını belirterek “Milka son akşam evime telefon açarak Muharrem’e verdi. Muharrem benimle konuşurken arkadan ‘sor sor Mehmet nerede kaldı’ diye bağırıyordu” dedi. Şubat ayında çıkan ilk yangının Milka tarafından planlandığını da ileri süren Cengiz, mahkeme başkanına ilk yangından sonra hayat sigortası yapılıp yapılmadığının araştırılıp araştırılmadığını sordu. Mahkeme başkanı ise bu konunun bilgileri dahilinde olmadığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!