Çifte hüzün

Güncelleme Tarihi:

Çifte hüzün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2008 10:39

Sırbistan'da iki gün içinde meydana gelen iki kazada, dört yurttaşımız yaşamını yitirdi. Almanya'dan Mardin'e giden Ercan ailesinden baba Mehmet Ercan ile oğlu Dijvar Ercan öldü. Regensburg'dan Bingöl'e giden Atala ailesinde de baba Mehmet Zeki Atala ile kızı Yıldız Atala yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Sıla Yolunda Sırbistan'da meydana gelen iki feci trafik kazasında Almanya'dan dört yurttaşımız yaşamlarını yitirdiler. Her iki kazaya da dikkatsizlik ve uykusuzluğun sebep olduğu sanılıyor. Macaristan-Sırbistan sınırında Subotica şehri yakınlarında meydana gelen kazada, Mardin'e giden Ercan ailesinden baba Mehmet Ercan (46) ile oğlu Dijvar Ercan (14) ölürken, anne Saime (35), çocukları Evin (15), Eyüp (11), Şirvan (8) ve Yusuf (1) yaralandılar.

Mehmet Ercan'ın kullandığı arabanın, Macaristan plakalı bir araba ile çarpıştığı öğrenildi. Yaralılar, Subotica şehri hastanesinde tedavi altına alındılar. Yaralılar arasındaki anne Saime'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Ailenin yakınları Sırbistan'a geldiler. Ercan ailesinin Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Hanlar köyünden olduğu öğrenildi.

Baba-kız öldü

Yine Sırbistan'da Belgrad-Niş otobanının yaklaşık 100. kilometresinde Çuprija şehri yakınlarında meydana gelen feci kazada ise Atala ailesinin iki bireyi yaşamını yitirdi. Almanya'nın Regensburg şehrinden Bingöl'e giden Atala ailesinde baba Mehmet Zeki Atala (61) ile kızı Yıldız Atala (29) kaza yerinde öldüler. Anne Mevlüde Atala (55) feci kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Sadece sol omzu çıkan Mevlüde Atala, Çuprija Hastanesinde tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!