Cesedi 9 gün sonra bulundu

Güncelleme Tarihi:

Cesedi 9 gün sonra bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2007 23:12

Otobanda yoldan çıkıp ağaca çarpan Hakan Şimşek ve arkadaşı Tamara'nın cesedi 9 gün sonra tesadüfen bulundu. Oğlunun kaybolduğunu polise ilk gün bildiren acılı baba kendisine "Oğlun Türkiye'ye gezmeye gitmiştir" cevabı verildiğini söylerken "Benimle dalga geçeceklerine onu arasalardı oğlum şuan belkide yaşıyordu" dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Mannheim kentinde 10 gün önce kaybolan oğulları Hakan Şimşek'in A61 otobanında kaza yapıp öldüğünü öğrenen Erzincanlı ailesi ve Alman sevgilisi yıkıldı. Nissan marka otomobili ile Koblenz'e bir arkadışını götüren, dönüşte ise başka bir arkadaşı Tamara'yı yanına alan Hakan'ın evine 40 kilometre kala aracının kontrolünü kaybederek yoldan çıktığı ve ancak bir ağaca çarparak durabildiği belirlendi. Olay sırasında ters dönen ve üzerine ağaç düşen aracın içine sıkışan iki gencin cesetleri olaydan 9 gün sonra otoban temizlik elemanları tarafından tesadüfen bulundu.
CEP TELEFONUNDAN BULABİLİRLERDİ

Oğlunun eve gelmemesi üzerine polise gittiğini söyleyen babası Orhan Şimşek "İlk günler polise gittim ve yardım istedim. Bazı memurlar 'Oğlunun Türkiye'ye gezmeye gitmiştir' deyip gülerek dalga geçtiler. Bir başkası ise 'Oğlun şuan bir yerde eğleniyordur' dedi. Ne yaptıysam olayın ciddiyetini anlatamadım" dedi. Polisten gereken ilgiyi görememesi üzerine akrabaları ile bölgedeki bütün otobanları taradığını hatırlatan Şimşek "Hatta iki kez kaza yerinin yakınından bile geçmişiz. Ancak bir şey bulamadık. Oğlum Hakan'ın cep telefonu sürekli kapalıydı. Ancak yanındaki arkadaşınkini sürekli çaldırdık" dedi. Baba Şimşek, polise bu numarayı da bildirdiklerine dikkat çekerken "Polis istese cep telefonu sinyarlleri ile ikisinin yerini bulabilirdi" diye konuştu.

YAKINDA EVLENECEKLERDİ

Hakan'ın öldüğünü radyodaki haberlerden duyan akrabaları gözyaşlarına boğuldular. Anne Fatma oğlunun artık hayatta olmadığını bir türlü kabullenemzken babası Orhan Şimşek ve kız kardeşi Neslihan akrabaları ile birlikte olay yerine gittiler. Hakan'dan geriye kalan bir kaç hatıra bulabilmek için kaza yerini inceleyen baba Orhan Şimşek oğlunun paramparça olmuş cep telefonunu buldu. Bu arada 3 yıldır Hakan ile birlikte olan ve yakında evlenmeyi düşünen sevgilisi Elizabeth Yakobi (21) kaza yerine görünce şok oldu. Konuşmakta güçlük çeken Elizabeth "Bu yaşananlara inanamıyorum" dedi.

YOLDAN GÖRÜNMÜYOR

Mannheim ile Koblenz arasındaki A61 otobanında Alzey yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yoldan geçen sürücüler tarafından 9 gün fark edilmedi. Otobanın bariyer bulunmayan bölümündeki kazada otomobil yoldan sadece 5 metre mesafede durdu. Ancak etrafındaki ağaçlar ve çalılar aracın görünmesini engelledi. Olaydan günler sonra otoban üzerinde temizlik çalışmalarında bulunan işçiler aracı ve içindeki iki genci fark ederek polisi haberdar etti.

POLİS 5 KM İLERİDE

Kazanın meydana geldiği bölgeye sadece 5 kilometre mesafede otoban polisinin karakolu bulunuyor. Kazadan sonra yoldan sık sık polis araçlarının geçtiği ve bölgeyi incelediği dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!